L´ALFÀS - P. N. SERRA GELADA 75 - 61 C.B. SUECA

El C.B.Sueca no pogué guanyar en la pista d'un dels favorits de la lliga, l'Alfàs, per la irregularitat en el joc i la falta d'encert en els moments decisius del partit. Als suecans els costa entrar en joc, i així els primers minuts són sempre dominats pels contraris que es distancien al marcador, minut 5: 9-2; poc a poc el C.B.Sueca es lleva els nervis d'inici i comença a anotar i fixar la defensa: 20-12, a la fi del primer quart, amb Ximo I Roberto com a destacats. Al segon quart, amb les rotacions, el joc s'iguala, però no és suficient per les errades en els llançaments lliures: 38-30. Al tercer quart els dos equips intenten imposar el seu joc, amb defenses pressionants i provocant faltes personals; així quan els suecans redueixen les diferències amb cistelles del base Marc, els d'Alfàs contesten amb triples i cistelles sota els taulers: 41-36, m 8: 51-41, fi del tercer quart: 56-50. Amb un marcador ja més igualat el C.B. Sueca té la possibilitat de capgirar-lo als primers minuts del darrer quart: m5: 60-53, però la falta d'encert no ho fa possible i als darrers minuts l'equip local aconsegueix la màxima diferència: m-8: 63-58, amb dos triples fallats, i els dos últims minuts amb llançaments lliures per l'equip d'Alfàs: 12-3, per al definitiu 75-61.
Jugaren: Marc (11), Ximo (15), Sime, Gedas, Roberto (11), Javi (8), Raül (13), Vaidas, Miguel (3), Adrià i Toni.

Júnior zonal
AGUAS DE CALPE-IFACH CALPE 63 - 57 C.B. SUECA "B"
El segon equip júnior del C.B.Sueca no ha pogut guanyar a Calp, però han deixat un bona imatge davant d'un dels equips més forts de la categoria.

La resta d'equips comencen la lliga les propere setmanes.