1a DIVISIÓ MASCULINA C.B. SUECA 61 - C.B GUARDAMAR 54

1a DIVISIÓ MASCULINA

C.B. SUECA 61 - C.B GUARDAMAR 54

Important victòria del Club Bàsquet Sueca davant d'un dels equips capdavanters de la categoria. Els suecans basaren el seu triomf en una gran defensa i amb una major concentració des del primer minut, la qual cosa li permeté estar sempre en el partit, fins i tot quan l'equip alacantí es posà per davant al tercer quart. Solament el pobre percentatge en els llançaments lliures (un 27% per un 72% del Guardamar) impedí una major diferència, però es contrarestà amb els triples (7 per 2 del Guardamar).
El primer quart començà amb un clar domini dels suecans, tant en defensa com en ataca, i així al minut 4 el resultat era de 7-2. Les errades en els llançaments lliures permeteren als alacantins apropar-se al marcador i frenar el joc suecà: 10-8. Al segon quart els visitants començaren a provocar moltes personals que es convertien en llançaments pel bonus: m5.: 17-18. L'aparició de Roberto, dominador dels taulers, i els contraatacs imparables de Marc foren determinants per arribar al descans amb avantatge: 30-25. Al tercer quart es repetia la mateixa dinàmica que a l'inici del segon quart, amb la figura destacada del capità visitant, García, molt difícil de parar i que es mostrava infal·lible en els seus llançaments; m.7: 34-40. Quan semblava que els alacantins anaven a trencar el partit, tres triples de Sime, Vaidas i Javi reduïen les diferències a un punt: 47-48. L'últim quart fou una de les millors pel que fa a l'aspecte defensiu, deixant al Guardamar en tan sols 6 punts en 10 minuts, i solament les errades en els llançaments lliures (2 de 10) impediren una major diferència al marcador; jugadors com Raül, amb un triple decisiu, amb 57-54, a falta de 2 minuts, Roberto, Ximo i Marc, deixaren clar que amb una forta defensa i bona selecció de llançaments en atac es poden guanyar partits davant grans equips.
Jugaren: Marc (14), Miguel (3), Ximo (1), Raül (12), Roberto (14), Javi (3), Vaidas (9), Gedas (2), Sime (3), Adrià I Toni.