1a DIVISIÓ NACIONAL ESET ONTINET D'ONTINYENT 54 - C.B SUECA 78

El Club Bàsquet Sueca aconseguí la tercera victòria en 1a divisió a la pista de. C.B. Eset Ontinet d'Ontinyent i finalitza la quarta jornada en 3a posició. Els suecans demostraren des del primer minut la superioritat sota els taulers i saber portar el ritme de joc. Així al minut 4 el resultat era de 0-9. Avantatge que anà augmentant al llarg del primer quart, un dels millors de la temporada, per a finalitzar amb un clar 9-29, i amb una bona actuació dels joves base Marc, l'aler Ximo i el pivot Gedas. Al segon quart el C.B. Sueca baixà el seu ritme anotador, m6: 18-35, però dos triples consecutius de Javi deixaren clar que no volien donar opció als locals a la reacció. Al descans: 22-46. Al tercer quart l'Ontinyent jugà amb més intensitat, provocant faltes personals i anotant amb més facilitat, però sense reduir molts les diferències: m6: 33-54, m8: 37-58, per arribar a la fi del 3r quart amb un 43-63. Amb el partit pràcticament decidit, l'últim quart fou quasi de tràmit. amb poca anotació per part dels dos equips, amb un Ontinyent que intentava apropar-se en el marcador amb triples, i un C.B. Sueca que controlava el joc i amplià la diferència fins arribar al definitiu 54-78.
Jugaren: Marc (16), Sime (2), Ximo (11), Gedas (10), Roberto (7), Javi (11), Alberto (9), Raül, Vaidas (4), Adrià (8) i Toni.