C.B JORGE JUAN BATEIG PIEDRA NATURAL 80 C.B. SUECA 70

Els suecans patiren la segona derrota consecutiva en terres alacantines i deixen la quarta posició al Jorge Juan, però empatats també amb el Guardamar amb 4 victòries els tres equips. El partit es disputà a la pista de "La Magdalena" davant més de 200 espectadors.
El C.B. Sueca eixí més concentrat que els de Novelda, amb una gran defensa individual que no permetia cistelles fàcils. Minut 5: 4-7. La reacció local es produí ràpidament amb un joc més dur i provocant errades dels suecans. A la fi del primer quart: 20-15.
El segon quart comença igual, amb més intensitat defensiva dels locals que semblava que trencaven el partit al minut 3: 27-15. Però després d'un temps mort de Matoses, l'entrenador suecà, es millorà en atac -amb menys individualitats- i en defensa; a més els de Novelda ja no aconseguien anotar amb facilitat i el marcador es tornà a igualar al minut 7: 27-24 (amb un parcial de 0-9). Els suecans dominaven el rebot però els locals als darrers 3 minuts pararen el joc suecà i se n'anaren al descans amb clar avantatge: 38-28.
Al tercer quart, el C.B. Sueca planteja una defensa zonal d'ajustos i para l'atac alacantí, i poc a poc tornar a entrar al partit, m9 i posasr-se per davant 43-47, amb un parcial de 5-19 molt clarificador. Però de nou un últim minut desencertat provocà que els alacantins tornaren un parcial de 5-0: 48-47.
El colp moral que havia suposat perdre l'avantatge al darrer minut fou aprofitat pels locals que trencaren el partit als primers minuts de l'últim quart amb un 13-0 (tots el punts aconseguits pel jugador alacantí Ernesto). Els suecans no reaccionaven i els locals aconseguien el màxim avantatge al minut 6: 71-52. El base suecà Mar tornà a ser el revulsiu amb el seu encert anotador i arribar al minut 9 amb un 77-70 (amb un parcial de 6-18). La nova reacció suecana no fou suficient i acabà el partit amb el 80-70.

Jugaren: Marc, Adrià, Ximo, Raül, Roberto, Javi, Vaidas, Gedas, Sime i Miguel,