SÈNIOR MASC NACIONAL CB. SUECA 69 - DÉNIA BC 44

El Club Bàsquet Sueca aconseguí una nova victòria, ocupa la 3a posició empatat amb el Guardamar que té millor bàsquet average, davant un jove equip com el Dénia Bàsquet Club en un partit estrany, en què els suecans anaren de més a menys, i que es decidí als primers vint minuts.
Als primers minuts ja es veia el que anava a ser l'encontre, un equip suecà conscient de la seua superioritat sota els taulers, efectivitat en els llançaments i més banqueta, i un Dénia que intentava trencar el ritme amb una pressió incòmoda sobre els jugadors locals. Al minut 6 el marcador ho deia tot: 14-4, amb triples de Ximo, Vaidas i Marc. Els últims minuts del primer quart es caracteritzaren pel desencert dels dos equips i la falta de concentració en moltes jugades: 16-6.
Al principi del segon quart, el millor dels suecans, l'equip de Raül Matoses eixí disposat a trencar el partit, tot i jugant amb els pivots Roberto i Alberto, imparables sota els taulers, solament amb personals, i al minut 5 el marcador ho deia tot: 25-6; l'avantatge augmentà poc a poc, i amb un altre triple de Javi s'arribava al descans amb un clar 37-11.
El tercer quart fou el més igualat, amb un Dénia que imposava el seu ritme de joc, en què buscava recuperar balons amb una pressió en tot el camp, i un C.B.Sueca que perdia la concentració amb el canvi de criteri arbitral, més permissiu amb el joc visitant,(29 personals assenyalades als suecans i 18 als alacantins), que feia que l'avantatge es mantinguera i s'arribara als 30 punts de diferència amb cistelles de Sime i un triple de Javi: m6: 47-17, m.8 49-26, i a la fi: 55-27.
L'últim quart fou aprofitat per l'entrenador suecà per fer més rotacions i donar més minuts a tots els jugadors, fins i tot al jove jugador Toni Bolufer (peça clau del segon equip), que anotà 5 punts als darrers minuts. El resultat final: 69-44.
Parcials: 16-5, 21-5, 18-16, 14-17.

Jugaren: Marc (7), Ximo (10), Javi (7), Gedas, Roberto (11), Vaidas (11), Alberto (11), Adrià (3), Sime (4) , Miguel, Raül i Toni (5).