ADESAVI A 66 - 75 C.B. SUECA (1a Nacional)

El Club Bàsquet Sueca finalitza la primera volta del campionat, amb 6 victòries i cinc derrotes. Hi ha dos equips favorits com el Lucentum i l'Alfàs, superiors en tot. Després hi ha un grup de 5 equips, empatats amb 6 victòries, entre ells el Sueca, que estan lluitant per estar entre els 6 primers i participar en la segona fase, la d'ascens. Recordem que els 6 últims jugaran la fase de permanència.
Pel que fa al partit disputat a Sant Vicent del Raspeig, entre l'Adesavi el C.B. Sueca, cal dir que els suecans es retrobaren amb la victòria, en un encontre irregular, dominat pels nostres, amb avantatges superiors als 20 punts, però el bàsquet és un esport que per a guanyar cal arribar als últims minuts amb una diferència clara i sobretot fora de casa.
Ell C.B Sueca tenia les baixes de dos dels jugadors clau com Raül i Alberto, a mési de l'entrenador Matoses. Toni Alemany dirigí l'equip i a més fou el "debut" del nou jugador suecà Philippe Brema (amb experiència en 1a nacional).
El primer quart començà amb els dos equips (Marc i Ximo pels suecans) molt encertats en els llançaments de 3, m4: 8-9, i poc a poc anava imposant-se el joc interior dels suecans, amb un Gedas que va a més i amb el capità Roberto que està fent una gran temporada. s'arribà a un 16-21. El segon quart fou molt defensiu, amb errades per part dels dos equips que baixaren els seus percentatges (de nou els llançaments lliures impediren un avantatge major) i això es notà al marcador; al descans: 27-35. El tercer quart fou dels millors dels suecans en la primera volta, tant en l'aspecte ofensiu com defensiu, amb els dos pivots suecans imparables sota els taulers i amb encert dels llançadors suecans, Javi i Marc. Així al minut al 6 el marcador era 32-49, amb un parcial de 5-14, i als darrers 4 minuts un altre parcial d'1 a 12, que deixava el marcador amb 33-61. A l'últim quart els suecans baixaren molt la seua intensitat, tot i donant el partit per guanyat, la qual cosa fou aprofitada pels alacantins per posar més agressivitat al seu joc i anar reduint les diferències, a més de les errades suecanes en els llançaments, fins el resultat final de 66-75.

Anotadors: Marc (23) , Javi, (6) Ximo (11), Gedas (15) , Roberto (18), Vaidas (1), Sime (2), Adrià, Philippe i Toni