1a NACIONAL C.B. MARISTES 51 -C.B. SUECA 46

El C.B. Sueca començà amb derrota la segona volta de la lliga de 1a nacional, a València, davant el Maristes. Els suecans deixaren escapar una victòria en els últims minuts i que li haguera permés ocupar la 3a posició. Ara hi ha 5 equips empatats en la 4a posició i la pròxima visita, a Suea, serà el del colíder, Alfàs, el proper dissabte dia 11 de gener.
L'equip valencià plantejà una defensa individual tot el partit que no saberen atacar els suecans en moltes fases de l'encontre. El primer quart fou molt igualat (11-11) amb errades en els llançaments per part dels dos equips. Al segon quart el Maristes es distancià al marcador gràcies a l'encert del seu jugador Rubio (anotà 27 punts) i al pobre percentatge anotador dels suecans; així, d'un 19-20 al minut 7, es passà a un 25-20 per acabar la primera part.
El tercer quart fou el millor dels suecans (15-17 de parcial), que al minut 6 empatava el partit (31-31), però que acabà perdent per 40-37.
A l'últim quart els suecans eixiren decidits a trencar el partit amb més intensitat defensiva i provocant faltes personals. Així al minut 6 els suecans es posaven per davant: 42-44, amb l'únic triple dels suecans (Raül). I a falta d'un minut el resultat era de 45-46, avantatge que hagués estat superior si el percentatge en els llançaments lliures no fora el de 4 de 12 en aquest quart. I quan en bàsquet es perdona pot passar el següent: triple i llançament lliure de l'equip local que deixava el marcador en 49-46, i que als darrers segons es convertia en el definitiu 51-46.
Jugaren: Marc (11), Ximo (10), Javi (2) Gedas (2), Roberto (7), Alberto (8), Raül (6), Vaidas, Miguel i Adrià. Baixes: Sime i Philippe.
Entrenador: Raül Matoses. Delegat: Toni Alemany.