C.B.LLÍRIA 94 - C.B. SUECA 70 (Fase ascens EBA)

C.B. LLÍRIA 94 - C.B. SUECA 70 (Fase ascens EBA)

El Club Bàsquet Sueca no pogué guanyar a la pista del Llíria en el tercer partit de la lliga d'ascens a la categoria EBA. Els suecans feren una gran primera part, on foren capaços de frenar el joc local que té un gran percentatge de llançaments de tres i una forta pressió. Els primers 10 minuts foren molt igualats, amb domini sota els taulers del C.B.Sueca i controlat el ritme de joc; solament les errades en els llançaments lliures no permetien distanciar-se al marcador i això permeté que s'arribara a la fi del primer quart amb 21.20. El segon quart fou el millor dels de Matoses que al minut 3 ja estaven per davant 23-26, i poc a poc s'augmentava la diferència, al minut 6: 26-32. Els locals reaccionaren per a retallar les diferències, però els suecans no baixaven el ritme i s'arribà al descans amb un resultat favorable de 37-42.
Els primers minuts del tercer quart foren també igualats amb els dos equips intentant imposar el seu joc, minut 4: 44-48, però a partir del minut 5 els suecans notaren la falta de banqueta, l'acumulació de personals i també baixà el ritme defensiu, la qual cosa fou aprofitada pel Llíria per a donar-li la volta al marcador en pocs minuts: m7.57-50, per arribar a la fi del tercer quart amb un clar 69-55. Amb 2 jugadors eliminats per faltes personals i l'equip sense rotacions, el Llíria començà l´últim quart amb un encert increïble en els triples 4 en 2 minuts que trencava tota reacció suecana, a més de fallar en excés els llançaments lliures: 18, i per contra els locals encistellaven fins a 11 triples. El resultat final fou excessiu per als mèrits dels dos equips, amb el conegut 94-70.
Jugaren: Marc (12) , Sime (2) , Raül (20) , Roberto (10), Alberto (14) Gedas (7)., Vaidas G (4), Toni i els júniors Vaidas K (1). i Diego.