C.B. SUECA 48 C.B. ALFÀS DEL PI 84 (ASCENS EBA)

Últim partit de la lliga d'ascens a EBA per als suecans que finalitzen la temporada amb l'objectiu aconseguit de la permanència en 1a Nacional i classificat entre els sis primers de la lliga regular.
Els alacantins eixiren amb més intensitat i encert ja que una victòria els donava quasi la classificació per als 1/4 de final de la lliga d'ascens. El C.B. Sueca, amb la baixa del pívot Roberto, no pogué amb el joc interior de l'Alfàs, no es mostrà encertat en atac i tenia molts dificultats amb els rebots. Així, al minut 3: 4-8, m.6: 6-14 i a la fi del primer quart: 10-29.
El segon quart, sobretot els últims minuts, foren els millors dels suecans que pensaven que podien tornar al partit amb més intensitat, però les errades en els llançaments lliures (7/14) impediren igualar el marcador; així d'un 18-36 al m.6 es passà a un 29-41 al minut 20.
Al tercer quart l'Alfàs eixí decidit a sentenciar ràpidament el partit, i amb un parcial de 0-8 (29-49) ho aconseguien. Una nova reacció dels jugadors suecans, amb els veterans Alberto, Raül i Javi deixaven el marcador en 37-51, al minut 6, però les faltes personals, les pèrdues de balons fàcils provocaren fàcils contraatacs dels visitants i molts llançaments lliures que deixaven un 43-60 a la fi del tercer quart.
L'últim quart ja no tingué història, amb un C.B.Sueca cansat i amb falta de reacció veia com els alacantins anotaven triples amb facilitat, i als darrers minuts donava entrada a jugadors menys habituals com Toni, del segon equip i el júnior Diego.
Jugaren: Marc (8), Sime (2), Raül (18), Vaidas, Alberto (10), Javi (5), Ximo (7), Gedas (3), Adrià, Toni (1) i Diego.