C.B. SUECA-SUCARSU-LA BIRRA 49 - C.B ELX 76 (FASE ASCENS AUTONÒMICA JÚNIOR)

El primer equip júnior (preferent) disputà el primer partit de 1/4 de final de la fase d'ascens a autonòmica davant el líder del grup D d'Alacant, l'Elx.
Els suecans notaren la pressió i les baixes de Puchades, Sergi i al llarg del partit de Vicent. Els costà molt entrar en joc davant la pressió per tota la pista dels visitants, la qual cosa provocava moltes pèrdues de balons i cistelles fàcils per a l'Elx. El resultat del primer quart ho deia tot: 6-21.
Al segon quart, els jugadors entrenats per Sergi Tomàs, es llevaren tota la pressió i amb els ànims del públic començaren a retallar les diferències , m4: 12-29, m8: 24-29 (amb un parcial de 12-0), per arribar al descans amb el marcador de 24-30.
Al tercer quart els suecans continuaven amb un bon ritme anotador fins el minut 9, amb un bon joc equilibrat en atac i defensa, i es posaven a 5 punts:37-42. Però dos minuts amb un gran encert en els llançaments dels alacantins amb un parcial de 2-7, deixaven el marcador amb 39-49.
A l'últim quart els visitants sentenciaren el partit amb un gran percentatge en els seus llançaments triples i es notà la falta de banquet i rotacions dels suecans, que veien que la diferència es feia insalvable, i amb 3 triples, aconseguien un parcial de 10-27 que deixava el marcador amb el 49-76. El proper diumenge es juga el partit de tornada a Elx.
Jugaren: Diego (5), Montolio (19), Vaidas (11), Olivert (2), Carles(6), Óscar (4), Néstor i Vicent (2)