C.B. SUECA 58 - COL·LEGI ALEMANY 53 (1a Autonòmica)

El Club Bàsquet Sueca començà la temporada en la 1a autonòmica valenciana amb un victòria, molt treballada, davant el Col·legi Alemany de València.
L'equip suecà, renovat amb la incorporació de jugadors de la pedrera, hagué de mantenir la concentració fins els últims minuts, ja que els valencians intentaren aprofitar els moments de relaxació dels locals per a mantenir-se en el partit.
El primer quart fou de clar domini dels de Matoses que, amb una forta defensa i amb el domini en el rebot, aconseguien diferències des del primers minuts; així, després d'un triple de Josep, al m,6, s'aconseguia un parcial d' 11-4, i al minut 8: 15-5. Els dos últims minuts es caracteritzaren pel poc encert en els llançaments i les pèrdues de balons que feren que s'arribara al 15-8.
El segon quart fou molt igualat, sobretot per l'encert del jugador visitant León que, amb punts consecutius (dos triples), deixava el marcador, al minut 5, en un 19-18. Però la reacció suecana vingué del jove capità Gedas i dels veterans Raül i Carles: 28-24 al descans.
El tercer quart començà amb imprecisions per part dels dos equips que no acabaven d'imposar el seu ritme de joc; m.4: 32-28, m.7: 34-32. En els tres últims minuts, amb el poder rebotejador de Gedas i Philipe i l'anotació dels joves Bruno i Andreu (júnior) permeteren aconseguir un avantatge clar: 43-34.
A l'inici de l'últim quart, amb un forta defensa i ràpids contraatacs, l'equip suecà aconseguia ampliar l'avantatge amb un quasi definitiu 49-37. Però de nou els triples visitants permetien retallar les diferències: 53-46 (m.8). Les errades en els llançaments lliures donaren un poc d'emoció als darrers minuts fins arribar al definitius 58-53. Lamentar les lesions de Carles i Sime i que es recuperen prompte.
Jugaren: Carles (8), Sime, Andreu (6), Philipe (6), Gedas (14), Josep (9), Toni (1), Raül (8), Bruno (6) i Diego.