C.B. ALCÀSSER 58 - C.B. SUECA 67 1a Autonòmica

El Club Bàsquet Sueca aconseguí la segona victòria consecutiva, en partit ajornat de la primera jornada, davant l'Alcàsser, i gràcies a una molt bona primera part, on demostrà un equilibri entre el joc interior i exterior.
El primer quart es caracteritzà per la igualtat en el marcador, però no en el joc, que dominaven els suecans, però que no es materialitzava en un avantatge clar per el gran encert en els llançaments de 3 per part dels locals (4). Resultat: 17-20.
Al segon quart, el C.B. Sueca amb un imparable Raül -màxim anotador del partit amb 31 punts- aconseguia el màxim avantatge amb el 33-42.
A la segona part els dos equips baixaren l'encert anotador, i els locals intentaren retallar les diferències: m4: 39-44, però el relleu anotador l'agafà un destacat Sime, autor d'11 punts, per arribar a la fi del tercer quart amb un 45-54. Diferència que administraren els suecans al darrer quart, amb uns parcials de m.5: 52-57, m.8: 57-61, fins el 58-67 final.

Jugaren: Sime (11), Raül (31) Bruno (1), Philipe (9), Gedas (6). Josep (5), Moisés (2), Toni (1), Voro, Andreu i Diego.