C.B.SUECA 55 - C.B. MONTCADA 65

El Club Bàsquet Sueca perdé el primer partit de la temporada, després de 3 victòries consecutives, davant el Montcada que comptava amb 2 victòries i una derrota. El partit es decidí en els últims minuts del partit, amb més encert dels visitants que tingueren un millor percentatge que els suecans.
Al primer quart, després d'una bona eixida dels suecans, amb un parcial de 7-2, i domini del joc interior, els jugadors de Montcada s'avançaren al marcador gràcies a un increïble percentatge en els llançaments triples, 5 de 5, que no saberen parar els locals, i que deixaven un resultat de 16-21.
Al segon quart baixà el ritme anotador dels visitants gràcies a una millor defensa del C.B. Sueca i les errades en els llançaments. Poc a poc anava imposant-se el joc dels de Matoses que es mostraven també encertats en els llançaments exteriors, i així amb un parcial de 10-0 als primers cinc minuts semblava que els suecans anaven a trencar el partit: 26-21, però els visitants equilibraren altra vega l'encontre i s'arribava amb al descans amb un 32-30.
Al tercer quart els dos equips pujaren el nivell defensiu i baixà el percentatge anotador, amb decisions arbitrals que desconcertaven i descentraven els jugadors que no sabien atacar la pressió visitant. Amb moltes errades i falta d'encert en els llançaments, els visitants es distanciaren al marcador amb un parcial de 2-9: 34-39, contestat pels locals amb un 6-1 que deixava el resultat en un igualat 40-40 a la fi del tercer quart.
La igualtat es mantingué fins al minut 6 de l'últim quart, amb cistelles de Josep i Raül, amb el marcador de 48-50, però les lesions i la falta de banqueta es notaren als darrers minuts, amb falta d'encert en els llançaments i amb decisions arbitrals rigoroses (22 falten assenyalades al suecans i 14 als visitants) que acabaren amb tècnica a Raül, i així la diferència anà augmentant : 53-58 minut 8, 53-60, m9 per arribar al definitiu 55-65 a la fi del partit.
Jugaren: Sime (3), Andreu (2), Josep (8), Gedas (6), Philipe (6), Raül (14), Toni (7), Bruno (9), Diego i Moisés.