C.B. SUECA 68 - C.B. ELDA 56 (PRIMERA NACIONAL)

Segona jornada del grup "B" de la Primera Nacional, i victòria del C.B.Sueca davant un dur equip com és l'Elda que s'ha mantingut en el partit fins l'últim quart, gràcies a un gran encert en els llançaments triples (8) i un gran percentatge en els llançaments lliures (12 de 15). Però el major poder rebotejador dels suecans ha estat clau per a la victòria final. El primer quart fou molt igualat, amb possessions llargues i buscant els dos equips el joc interior, només a l'últim minut els suecans aconseguiren un mínim avantatge: 16-12. El segon quart fou el temps per als exteriors, més encertats, que obligaren a obrir les defenses i pressionar més els rivals: 30-27, al final de la primera part. Als primers minuts del tercer quart, els dos equips es mostraren molt desencertats en els llançaments, amb defenses alternatives que provocaven les errades; el C.B.Sueca començà a dominar els rebots però no aconseguia trencar el partit pel gran percentatge de llançaments de 3 dels visitants: 50-44. Aquest avantatge es perdé al dos primers minuts de l'últim quart (amb dos nous triples visitants), amb un marcador de 52-50; la forta pressió dels visitants els passà factura a partir d'eixos moments -no podien parar els pivots suecans, amb un recuperat Bolufer - i el C.B.Sueca trencà definitivament el partit amb un parcial d'11-0 (63-50), avantatge que mantingué fins l'últim minut de partit: 68-56).
Jugaren: Andreu Romera (4) Javi Ortells, Raül Matoses (14), Carles Serrano (10), Alberto Bolufer (22), Carlos Franco (6), Ximo Galán (7), Josep Santamatilde (3), Nardo Espí (2), Vaydas Grinius i Vicent Tarrasó. Entrenador: Néstor Gadea.
Destacar pel C.B.Elda', els jugadors:Fuentes, Aravia i Poveda, jugadors amb molt de nivell i difícil de parar.
Dissabte pròxim dia 29, a les 20'15 hores el C.B.Sueca torna a jugar a casa davant l'UCAM MÚRCIA (filial de l'equip ACB).