C.B EL GRAU 66- C.B. SUECA 63

Partit molt igualat el que diputaren el C.B. Grau de València i el C.B. Sueca, i que es decidí en la pròrroga després arribar a la fi del 4t quart amb empat a 53, i amb jugada polèmica inclosa.
Els suecans comptaven per aquest partit amb el fitxatge del veterà Vaidas que ha fitxat pel que queda de temprada davant les nombroses baixes.
Al primer quart del partit els dos equips intentaven imposar el seu joc sota els taulers amb defenses molt tancades i possessions llargues. Així, al minut 6 el resultat era de 6-5, amb moltes errades en els llançaments lliures. El mínim avantatge es mantindria fins la fi del quart amb un triple de Vaidas que començava a demostrar la seua qualitat: 15-12.
Al segon quart els locals eixiren disposats a trencar el partit amb un parcial de 7-0 als primers 4 minuts (22-12), però la reacció suecana vingué del capità Gedas i de Raül, amb jugades sota el tauler i millor encert en els llançaments triples. Així, al minut 7, el resultat era de 23-21, amb parcial favorable al C.B. Sueca d' 1-10. Al descans s'arribava amb un 28-24 favorable als locals que es recuperaren als darrers minuts.
El tercer quart fou dominat pels suecans que provocaven faltes personals gràcies al seu millor joc interior, però que no es reflectia al marcador ja que l'encert en els llançaments lliures era del 50%, 6 de 12. Els locals tampoc anotaven amb facilitat i s'arribava a la fi del 3r quart amb el marcador de 42-36.
El 4t quart fou el millor del suecans que eixiren molt concentrats i que al minut 4 havien retallat les diferències 43-42. Els locals reaccionaren i es distanciaren al marcador al minut 6: 51-45. Dos triples de Vaidas i una cistella del jove Bruno permetien al C.B. Sueca posar-se per davant a falta d'un minut: 51-53. I després d'una decisió polèmica dels àrbitres amb falta personal assenyalada al mateix Vaidas, permetia dos llançaments lliures als locals que feien que s'arribara a la pròrroga.
En el temps afegit, després d'un altre triple de Vaidas, els del Grau començaren a distanciar-se al marcador gràcies als llançaments de personals amb un equip suecà amb menys efectius. Així es passa d'un 53-56 a un 61-56 al minut 3, 64-59, al m.7, 65-63 a falta de segons, i amb un llançament lliure dels locals s'arribava al definitiu 66-63.
Jugaren: Sime (5), Bruno (8), Moi, Philipe (2), Gedas (13), Vaidas (15), Raül (18), Guille (2) i Toni.