C.B. EL GRAU DE VALÈNCIA 52 - C.B. SUECA PINTULAC 64

El Club Bàsquet Sueca aconseguí una nova victòria, i ja són quatre, a la pista del Grau de València.
Un partit molt irregular, amb moltes alternatives en el marcador, que es decidí en l'últim quart i que permet als suecans continuar empatat en la 1a posició amb els equips de Tavernes i Xàtiva que també estan invictes.
El primer quart començà amb els dos equips poc encertats en atac i molta igualtat: m.3 5-4, m.5: 9-8. Els locals augmentaren el ritme de joc i una defensa més agressiva que els permeté aconseguir un parcial d'11-0 en 4 minuts: 16-8, per acabar el quart amb 16-10.
La reacció suecana no tardà en arribar gràcies a l'encert en els llançaments i el joc interior, amb el capità Gedas imparable (9 punts) i un altre destacat del partit, Erik, que aconseguien en 6 minuts un parcial de 0-14: 16-24. Al descans s'arribava amb un resultat favorable de 22-28.
El tercer quart començà igual que el segon, amb un equip, el Grau, molt desencertat en atac i un altre, el Sueca, que buscava al capità Gedas per acabar les jugades (6 punts) i aconseguir en 5 minuts un altre parcial de 0-10 (22-38). Quan el partit semblava decidit, i així és el bàsquet, els jugadors locals començaren a tindre tota l'efectivitat que no havien tingut en tot el partit, i retallar les diferències amb un gran encert en tots els seus llançaments: 39-46.
A l'últim quart, els locals seguiren amb la seua pressió i encert i aconseguien posar-se a 2 punts al minut 5: 47-49. Començava un nou partit de 5 minuts que es decantà a favor dels suecans gràcies a l'efectivitat del jugador suecà Erik, que amb 9 punts sentenciava el partit: 52-64.
Jugaren: Guille (4), Andreu (2), Sergi (4), Vaidas (8), Gedas (21), Erik (12), Philipe (7), Toni (4), Bruno (2) i Bernat.

La pròxima jornada ens visita el C.B. Platges de Tavernes (dissabte, 19'15), per la lluita per la 1a posició.
I diumenge, a les 12 h, el júnior autonòmic rep la visita del València Bàsquet (1r classificat).