C.B. CAROLINAS ALACANT 54 - C.B. SUECA 57

El C.B.Sueca aconseguí una important victòria en terres alacantines, i com en els últims partits la igualtat es mantingué fins el darrer quart. Els suecans recuperaven dos jugadors sancionats, Andreu i Bolufer, però comptaven amb les baixes de Raül i Nardo. El partit ha estat una lluita entre un equip jove, que pressiona tot el partit, com el Carolinas, i el C.B.Sueca que, en en aquest encontre, ha jugat amb els seus pivots per tal de dominar els joc interior. El primer, molt igualat, ha finalitzat amb un mínim avantatge suecà: 15-17. En el segon quart el C.B.Sueca ha controlat el ritme de joc, i aconseguia ampliar l'avantatge, però les errades en els llançaments, han impedit que la diferència fóra major: 25-28. El tercer quart també fou favorable als suecans, amb els pivots Alberto Bolufer i Carlos Serrano eren els dominadors sota els taulers: 37-45. A l'últim quart semblava que els locals donaven el partit per perdut, incapaços d'anotar davant la defensa zonal dels suecans, m.7: 39-53, però fou quan s'ho jugaren tot als llançaments triples i aconseguiren retallar les diferències amb un inquietant 52-55 a l'últim minut. I com als darrers dos partits s'hagué de decidir, amb tirs lliures de Ximo Galán, esta vegada favorablement, el partit amb un mínim avantatge: 54-57. Partit sense incidències i amb un arbitratge correcte.
Jugaren: Andreu Romera (2), Javi Ortells (4), Ximo Galán (10), Carlos Serrano (12), Alberto Bolufer (14), Gedas Paulikas (7), Josep Santamatilde (2), Carlos Franco (6), Luís Gómez.
El pròxim partit, davant un dels dos líders,el Guardamar, dissabte, a les 18'15, al pavelló cobert de Sueca.