C.B. SUECA 61 - C.B. GUARDAMAR 65

La falta d'encert en els llançaments de tir lliure (11 fallats) i un primer quart molt irregular impediren una nova victòria dels suecans, davant un equip que ocupa la segona posició en el campionat de primera divisió. I així ho demostrà en el primer quart, amb un ritme de joc molt elevat, amb una forta defensa i un encert increïble en els seus llançaments (m.5: 2-13). Després d'un temps mort suecà, es millorà en defensa, més agressiva i poc a poc entraven els llançaments: m.8: 11-19, i a la fi del primer quart: 15-19. El segon quart fou molt defensiu per part dels dos equip anul·lant els rivals, i amb poca anotació: 25-30. Al tercer quart l'equip suecà començà a dominar el rebot i provocar moltes personals sota la cistella, però quan estava a punt de posar-se per davant, sempre hi havia un llançament triple que mantenia les diferències; final del tercer quart: 43-47. I com en tots els partits, igualats fins a la fi, els llançaments de tir lliure foren decisius; al minut 5 s'aconseguia igualar el marcador: 51-51, però el Guardamar, amb la seua figura Carlos Pérez -autor de 12 punts en 3 minuts, trencà el partit en el minut 9: 54-62. El partit encara no havia acabat, i amb cistelles d'Alberto Bolufer i Carlos Serrano s'arribava a 59-62 en els últims segons, però el Guardamar aguantà la pressió suecana i acabà imposant-se 61-65, després d'un 2+1.
Jugaren: Andreu Romera (1), Javier Ortells (3), Raül Matoses (13), Carlos Serrano (11), Alberto Bolufer (21) Gedas Paulikas (8) Ximo Galán (4), Josep Santamatilde, Luís Gómez i Carles Franco.
La pròxima jornada el C.B. Sueca vista la pista del C.B. Adesavi, a Sant Vicent del Raspeig, a terres alacantines, diumenge, a les 12 hores.