Sènior Preferent
Horaris

1a DIVISIÓ SÈNIOR MASCULÍ

C.B. SUECA-HEURA  60  - C.B ADESAVI ALACANT  50

El CB. Sueca-Heura aconseguí un nou triomf, la quarta victòria consecutiva, davant el C.B. Adesavi d'Alacant.
El partit començà amb un clar domini dels jugadors suecans, que dominaven el ritme del partit, i estaven més encertats en els seus llançaments. M.3: 5-0. Poc a poc, els alacantins igualaven el marcador: m.6: 9-9, i la fi del primer parcial, amb triple de Jose, el resultat era de 16-15.

Al segon quart, es mantenia la igualtat fins el minut 4: 19-20, amb una defensa més pressionant dels de Raül Matoses, amb cistelles de Mariano, Joan i el capità Gedas -el jugador més destacat del partit amb 23 punts- , s'aconseguia un avantatge de 7 punts: m6: 29-22 (parcial de 10-2). L'Adesavi reaccionà i s'apropà al marcador al minut 8: 29-27, però 3 triples de Gedas i Joan deixaven el resultat, al descans, en un 38-32 favorable als suecans.

El tercer quart fou igualat fou molt igualat, sobretot en pèrdues en atac i els dos equips poc encertats en els llançaments. M.2: 43-34. L'Adesavi s'aprofità de les errades suecanes i s'apropà al marcador al minut 8: 45-42. Amb cistelles d'Alberto i Guille es tancava el quart amb el resultat de 48-42.

A l'últim quart continuava la mateixa dinàmica del tercer parcial: m.4: 49-48. I com als darrers partits, el C.B. Sueca-Heura intensificà el nivell defensiu per tal  de recuperar balons i aconseguir cistelles en contraatac o provocant personals. Esta vegada sí que s'anotaren els llançaments decisius i aconseguir un avantatge clar al minut 8: 55-49, i augmentar l'avantatge fins el 60-50 definitiu.

Jugaren: Mariano (5),  Carles Grau (5)., Jose (10) , Joan (8), Gedas (23), Guille (4), Quique  Alberto Bolufer (1), Manfred, i els júniors Carles Marín (4) i Alberto Català.