Sèniors
calendari proxima jornada

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. MUTXAMEL 87  - C.B SUECA HEURA 58
El C.B. Sueca -huité classificat- no pogué guanyar en la pista del Mutxamel, segon classificat de la lliga, ja que acusà les nombroses baixes -només comptava amb 6 jugadors del primer equip- i hagué de reforçar-se amb els júniors Carles i Adrià, i amb Miquel de l'equip de preferent.
L'equip alacantí eixí més concentrat i encertat que l'equip suecà, disposat a imposar el seu joc més físic i amb un gran percentatge d'encert en els seus llançaments que no trobava resposta en els de Raül Matoses, amb només Gedas i el jove Carles Marín encertats en el llançament exterior.. Així, al minut 5, amb 3 triples del Mutxamel, el resultat era de 16-4, i 30-16 a la fi del primer quart.
Al segon quart, els jugadors destacats del suecans que intentaven retallar les diferències eren Jose i Manfred, però 4 triples dels locals acabaren amb aquesta tímida reacció: m.4: 36-23, m6: 39-27, i al descans el marcador era de 51-35.
El tercer quart fou dominat clarament pels locals, amb 2 nous triples i moltes cistelles sota els taulers: m.5: 57-37, fou el moment dels joves jugadors suecans, com Adrìà que aprofità els seus minuts per retallar les diferències: m7: 57-41, però en els últims minuts del quart, els alacantins sentenciaren l'encontre: 66-43.
A l'últim quart, l'entrenador suecà utilitza tota la banqueta i reservà jugadors amb problemes físics, tot i pensant en el proper partit, dissabte, a les 18'30, contra el C.B. Picanya, un rival directe per a la fase de permanència.
Jugaren: Jose, Carles Grau, MIhai, Gedas, Manfred, Carles Marín, Voro, Miquel i Adrià.