Notícies del club 9 i 10 de Febrer 2019; Resultats. Calendari Pròxima Jornada

Sènior
Sènior
MICE
Resultats
Horaris

C.B. SUECA-HEURA 79 - C.B. PICANYA 73

El C.B. Sueca-Heura aconseguí una important victòria davant el C.B.Picanya i manté la 8a posició en la classificació de la lliga regular, en un partit disputat al pavelló de Les Oliveretes, ple de gom a gom.
El primer quart començà amb domini visitant que controlava el ritme de joc i s’aprofitava de les errades suecanes en atac. Minut 5: 9-13. La reacció del C. B. Sueca no tardà en arribar gràcies a la bona direcció i encert dels bases suecans, Quique i Guille. A la fi del primer parcial el marcador era de 20-19.
Al segon quart, els triples de Carles Grau, 3, mantenien la igualtat entre els dis equips. Minut 5: 30-30. M.8: 33-33. En els dos últims minuts, una gran actuació del pivot suecà Manfred permetia anar al descans amb avantatge: 38-33
El tercer quart fou de domini de l’equip entrenat per Raül Matises, amb una gran intensitat defensiva, deixant amb nomès 10 punts anotats a l’equip visitant. En els primers minuts els de Picanya intentaren igualar l’encontre, m3: 41-40. Però el joc cołectiu dels suecans, amb tots els jugadors encertats en defensa i en atac, permeteren que no anara a més eixa reacció i s’augmentara l’avantatge: m5: 48-42. M.8: 52-43, i amb dos triples de Jose s’arribava a un clar 59-43, a la fi del tercer quart.
A l’inici de l’últim quart, l’equip suecà aconseguí el màxim avantatge: 62-43, minut 1. La diferència es mantingué fins el minut 7: 71-52.
Amb el partit ja decidit, els jugadors suecans baixaren la intensitat, mentre que els de Picanya pressionaren per tota la pista, tot i provocant moltes pèrdues de baló que acabaven en triples. El resultat final fou de 79-73.
Jugaren:Jose 15, Carles Grau 15, Guille 9, Mihai 7, Carles Marín, Quique 14, Gedas 7, Manfred 9,Voro i Miquel 3.  

 

MICE 2019

El passat diumenge es va viure a sueca una jornada inoblidable, amb diferents actes organitzats pel MICE (Mostra internacional de cinema educatiu), l'Ajuntament de Sueca i la regidoria d'esports, amb la col·laboració del nostre club,el C.B. Sueca, on els vertaders protagonistes van ser els "campions" del Centre Ocupacional de Sueca i de la Fundació SASM, en una gran festa esportiva i lúdica, on el més important fou, com deia l'actor Jesús Vidal premiat amb un "Goya", al film "Campeones": la inclusió, la diversitat i la visibilitat.