LINARES (TORRE PACHECO) 63 - C.B. SUECA 70

Victòria a terres murcianes del Club Bàsquet Sueca, que com els últims partits es decidí en l'últim quart. L'inici del partit fou dominat pel Linares, molt encertat en els seus llançaments, que s'aprofitava de les errades suecanes i anotava amb facilitat, en contraatac i en llançaments triples davant la defensa del C.B.Sueca: m.3-10-3, m.6: 19-7., i a la fi del primer quart: 21-10. Amb el canvi de defensa, més pressionat i amb les rotacions de la banqueta, el partit al segon quart s'equilibrà: m.4: 24-20. També els 3 triples dels suecans (2 de Carles i un de Raül) permetien canviar el signe del partit: 35-32. S'havia aconseguit el més difícil, entrar en joc, i així al tercer quart els dos equips es mostraren desencertats en atac, però el més important era que el domini sota els taulers era suecà i el ritme també: 47-47. En l'últim quart, després de 2 triples locals: 53-51, el C.B.Sueca intensificà la seua defensa i recuperà molts balons, provocant personals, i gràcies a 6 punts de Ximo Galán, en un dels seus millors partits, s'aconseguí un avantatge clar: 53-59. Els pivots suecans agafaren el relleu anotador, amb Carlos Serrano i Alberto Bolufer: m.7: 55-66. Els locals es veien superats i començaren les protestes i les tècniques que deslluïren el final del partit: 63-70.
Gràcies pel bon viatge a Luís Granero i al "cicerone" Jacint Granell Vidagany, que porta més de 20 anys treballant a esta ciutat murciana.
Jugaren: Andreu Romera (2), Javi Ortells (2), Raül Matoses (19), Carlos Serrano (7), Alberto Bolufer (7), Ximo Galán (9), Carles Franco (12), Luís Gómez (2), Gedas Paulikas (6) i Josep Santamatilde.
Des del Club Bàsquet Sueca desitgem a tota la família de l'esport suecà unes bones festes i un bon 2012.