Notícies del club 9 i 10 de març 2019, Resultats i Horaris

Seniors Femeni

1a Divisó Nacional

C.B. SUECA-HEURA 76 - C.B MONTEMAR ALACANT 67

A falta d'una jornada, unificada, perquè finalitza la primera fase de la lliga, el C.B.Sueca-Heura demostrà que és dels equips, després del retorn a la categoria, que més en forma està a hores d'ara. Només ha perdut contra el líder en els últims cinc partits, i està ja en un 50% de victòries, en la 8a posició de la lliga. El Montemar d'Alacant, un equip amb molts jugadors experimentats i amb més físic que els suecans, es jugaven l'última oportunitat per aconseguir disputar la fase d'ascens a l'EBA. Però l'equip entrenat per Raül Matoses demostrà ambició i caràcter, amb moltes baixes, i amb una bona direcció administrant els temps i la banqueta.

El primer quart  fou dels que fan afició, amb dos equips demostrant les seues qualitats, amb gran intensitat. Els visitants dominant el joc interior amb les seus torres imparables i el suecans, amb més agressivitat i un gran joc exterior (4 triples), i tres jugadors destacats, Joan, Carles i Mihai (el jove jugador del C.B. Sueca Heura fou el màxim anotador del partit i jugà un dels millors partits de la temporada). Minut 4: 9-8, , m7: 20-14. A la fi del quart: 26-21.

Al segon quart, l'equip alacantí frenà l'anotació suecana amb molta pressió sobre els llançadors suecans i aprofitant les errades i la mala selecció del C.B.Sueca-Heura. El parcial ho diu tot: 9-18. Al descans s'arribava amb un igualat 35-39

A l'inici del tercer quart  el Montemar continuà amb el seu domini sobre la pista i poc a poc anava ampliant les diferències al marcador, fins arribar al màxim avantatge al minut 5: 39-55. Semblava que l'encontre estava decidit, però després d'un temps mort de l'entrenador suecà amb més pressió i agressivitat, s'aconseguia reduir la diferència al marcador, amb un parcial de 12-0, deixant el marcador amb un igualat 53-57.

A l'inici de l'últim quart, es mantenia la igualtat i l'intercanvi de cistelles no feia que l'equip suecà es posara per davant al marcador. Fou al minut 6, quan s'aconseguia l'empat: 64-64. I animats per l'afició suecana que veia que els jugadors suecans havien recuperat el bon joc de l'inici de l'encontre, s'aconseguí l'equilibri en defensa i en atac, amb un increïble parcial de 15-3 en els últims quatre minuts. Es pot dir que els 8 jugadors suecans donaren el 100% davant un equip més experimentat i que es jugava, com dèiem abans, una de les places per a la fase d'ascens a la lliga Eba.

Jugaren: Jose 16, Carles Grau 13, Mihai 22, Joan 13, Gedas 4, Quique 6, Guille 2  i Voro.