Resultats Jornada
Horaris

1a Nacional

C.B.SUECA-HEURA  85 - C.B JÓVENS ALMÀSSERA 68

El C.B. Sueca-Heura aconseguí una important victòria davant el C.B. Jóvens d’Almàssera en el primer partit de la fase final de permanència de la 1a divisió nacional, grup 1.

Des del primer minut, l’equip suecà controlà el ritme de joc, amb una defensa 2-3 i un gran encert en atac. Així, al minut 5, el marcador era de 15-10, després de l’intercanvi de cistelles inicial. El resultat a la fi del primer quart era de 22-16.

En el segon quart, es mantingué el domini suecà, i tots aportaven tant en defensa com en atac, amb moltes recuperacions de balons i provocant personals. Al minut 5, el resultat era de 35-23. L’equip d’Almàssera reaccionà amb un joc més físic i amb un gran encert en els llançaments de tres. Així, al minut 7, el marcador era de 37-32 i s’arribà al descans amb un igualat 46-42.

L’inici del tercer quart fou fonamental, amb un imparable Jose, que amb els seus triples aconseguia ampliar l’avantatge suecà. M. 6 60-45. La bona direcció dels bases Carles, Guille i Quique, i la lluita pels rebots de Manfred, Joan, Mihai i Gedas foren també decisius per tal d’aconseguir estes diferències. L’equip visitant es perdia en un joc més agressiu, un dels seus jugadors fou expulsat per antiesportiva i tècnica, que era contestat amb més triples de Joan i Jose, que sentenciaven l’encontre a la fi del tercer quart: 71-50.

En l’últim quart, l’equip entrenat per Raül Matoses, que va saber administrar molt bé la banqueta, mantingué l’avantatge aconseguit, amb una tímida reacció visitant que intentà retallar les diferències. I així s’arribà al definitiu 85-68.

Jugaren:Jose, Carles Grau, Guille, Mihai, Joan, Quique, Gedas Manfred i Voro.