Notícies Del Club 13 I 14 D'Abril 2019. Resultats

Juniors
Resultats Jornada

C.B. Almàssera 67 - C.B. Sueca-Heura 84

El Club Bàsquet Sueca aconseguí matemàticament, a falta de dos partits, la permanència a la 1a divisió nacional, gràcies a la victòria a la pista de l’Almàssera.
Els jugadors suecans eixiren molt mentalitzats i amb un gran ritme de joc es posaren per davant al marcador al minut 6, 5-15, amb triples de Gedas i Mihai. Els locals reaccionaren i li tornaren el parcial a l’equip suecà: 18-18 a la fi del primer quart.
El segon quart començà amb moltes errades dels dos equips, que mantenien la igualtat al marcador. M.6: 26-26. L’encert de Jose i Mihai permetia arribar al descans amb el marcador de 35-33.
A l’inici del tercer quart, l’equip entrenat per Raül Matoses demostrà el bon moment en el qual ha arribat a esta lligueta final, i tots els jugadors jugaren a un gran nivell i encert. La nota negativa fou la nova lesió del base suecà Mariano que no pogué finalitzar l’encontre. La igualtat es mantingué fins el minut 41-43. Els triples -12 en tot el partit- i el domini en els rebots, foren decisius per distanciar-se al marcador: m8 48-53, i a la fi del quart: 49-64, amb 3 triples de Jose i cistella de Miquel.
En l’últim quart el C.B.Sueca controlà el ritme de joc i no permeté cap reacció local. M.4 54-71. M.6 59-76. I a la fi de l’encontre: 67-84.
Jugaren: Jose, Guille, Carles, Mariano, Joan, Gedas, Mihai, Manfred i Miquel.

Equip Preferent Sueca-Pintulac. Aconsegueix també la permanència.