CB Sueca Subcampió de copa en dos categories

Infantils subcampió Copa
Sèniors subcampions copa

CLUB DE BÀSQUET SUECA

 

El CB SUECA ES PROCLAMA SUBCAMPIÓ DE COPA EN DOS CATEGORIES

El Club de Bàsquet Sueca s´ha proclamat subcampió del Trofeu Federació, més conegut com La Copa, en dos categories diferents com són en infantils i sénior.

Pel matí els infantils entrenats per Sergio Simeón “Sime” viajaren al Port de Sagunt on es disputaben les finals de la seua categoría. Els suecans que ixiren molt nerviosos a la pista acudiren amb una plantilla amb algunes baixes, tinguent que jugar amb tres alevins. Tot i estar prou be en defensa al llarg del partit, va ser en atác on fallaren molts tirs lliurats perguent el partit per només tres punts.

Al remat, CB Sueca Bonestar´s Bistro 59, CB Picanya 62.

Pel que fa als més majors ja per la vesprada viatjaren a Segorbe per a disputar la final de la seua categoia. Els de Sergi Tomás i Raúl Matoses començaren molt be el partit, però el CB Fertiberia Port de Sagunt començà a retallar distància en el marcador fins que es posà per davant. CB Sueca Pintulac 72 CB Port de Sagunt 78.

El Trofeu Federació es disputa una vegada finalitzat el Campionat de Lliga i este any el CB Sueca ha colocat a dos equips en les finals. Tot i que així es dona per finalitzada la temporada encara queden dos setmanes d´entrenaments a portes obertes on tots aquells xiquets i xiquetes que vullguen prova el bàsquet ho poden fer per la vesprada a la Pista de les olivertes.