Notícies del Club 1 de setembre 2019

Sèniors

El Club Bàsquet Sueca Heura-Fustes Bonet ha començat ja els seus entrenaments de pretemporada. El primer equip de l ́entitat suecana tornarà per segon any consecutiu a disputar la lliga de Primera Divisió Nacional.
Amb la base de jugadors de la passada temporada, la majoria d ́ells han eixit de la pedrera arrossera, l ́equip serà entrenat per Raül Matoses, que també exerceix el càrrec de director esportiu del club. En els pròxims dies s ́aniran incorporant als entrenaments nous jugadors fins completar una plantilla de garanties per a la categoria.
Cal recordar que la passada temporada l ́equip va aconseguir l ́objectiu que tenia marcat i que no era altre que la permanència en la categoria.
Com a patrocinadors principals del primer equip, figuren un any més la firma Heura, empresa que es dedica a trobar solucions mediambientals eficients tant per a empreses com per a particulars, i Fustes Bonet que fa 150 anys que ofereix professionalitat, qualitat i garantia en tots els treballs en fusta.