Notícies Del Club 21 I 22 De Setembre 2019

Sèniors C.B. SUECA HEURA-FUSTES BONET
Cadets C.B. Sueca Podologia Esportiva J.Cardo

El C,B. Sueca Heura-Fustes Bonet ja coneix els seus rivals en el grup sud de la 1a divisió nacional:

ADESAVI ALACANT, C.A. MONTEMAR, C.B. JORGE JUAN, C.B. BENIDORM A, CLUB NOU BÂSQUET XÀTIVA, ELX BASKET CLUB, ESET ONTINET, HOTELS RH-C.B. LA VILA, PC BOX INNOVA MUTXAMEL, SCD CAROLINAS, UA FUNDACION LUCENTUM

Abans de l'inici de la lliga, l'equip entrenat per Raül Matoses disputarà partits amistosos davant equips de la mateixa categoria, però del grup nord, com el Torrent i l'Alcàsser.

 

C.B. TORRENT  74 -  C.B. SUECA HEURA-FUSTES BONET  80

Al primer partit, els suecans s'imposaren en la pista dels torrentins, que saberen reaccionar després d'una primera part on es notà la falta de rodatge (44-36), i que amb una gran defensa i encert dels joves del C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet en els dos parcials següents acabaren imposant-se per 74 - 80.

El proper divendres, dia 27 de setembre,es disputarà a la pista del pavelló de les Olivertets (20'30 h), el 2n Memorial Philippe Gay entre el C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet i el C.B. Alcàsser.

 

CADET MASCULÍ PREFERENT

L'equip C.B. Sueca Podologia Esportiva J.Cardo, entrenat per Sergio Simeón, aconseguí  l'ascens a la categoria preferent (Nivell II), després de disputar la fase de classificació, amb lligueta i eliminatòries davant equips com el Teixereta d'Ibi i el Meliana,  i així obtingué una de les places assignades per la Federació Valenciana de Bàsquet.

 Enhorabona!