Sènior B
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET 62 - C.B CAROLINAS ALACANT 79

El Club Bàsquet Sueca Heura-Fustes Bonet no pogué aconseguir la tercera victòria consecutiva i caigué derrotat davant un equip que es mostrà més encertat i no donà opcions a l'equip suecà.

El primer quart fou dominat per C.B.Carolinas que vaig eixir a la pista del pavelló de les Oliveretes amb més intensitat i encert que els de Raül Matoses. Així al minut 3 el marcador reflectia un clar 3-12 favorable als visitants. Minut 6: 8-22. Solament en els últims minuts amb un encertat Jose s'aconseguia reduir les diferències: 16-24. En aquest quart Guille hagué d'abandonar la pista per una lesió al turmell.

Al segon quart qualsevol reacció dels suecans era contestada amb cistella visitant, gràcies al seu domini sota els taulers i l'encert en els llançaments de 3. Així d'un 21-29 al minut 3 es passà a un 23-37 al minut 5. Després d'uns minuts amb bona actitud defensiva i encert de Carles Grau, els suecans s'aprovaven al marcador al minut 7: 31-40. Però no fou suficient i s'arribà al descans amb un marcador favorable al Carolinas de 34-47.

Al tercer quart, el C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet intentà millorar el seu joc, amb una zona pressionant, i després d'un 40-53 al minut 3, es passà a un 46-54 al minut 6, amb encert de Mihai, Carles i Jose. Però els triples dels jugadors visitants sentenciaven quasi l'encontre: 50-67.

A l'últim quart, els dos equips no es  mostraren molt encertats en els llançaments i amb moltes errades sota els taulers. Minut 4: 58-67. Al minut 6 s'aconseguia reduir les diferències a 8 punts: 62-70, però els jugadors visitants saberen controlar el ritme del partit i arribar a la fi de l'encontre amb el resultat de 62-79

Jugaren: Carles Grau 18, Jose 12, Mihai 16, Manfred 11, Joan 6, Guille 2, Oroval, Josep, Amir i Benítez