Resultats
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. INNOVA MUTXAMEL 73  -  C.B. SUECA HEURA-FUSTES BONET 74

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet aconseguí una gran victòria a terres alacantines davant un rival directe per la permanència (1a fase), ja que els dos equips ocupen la sisena posició empatats a victòries i derrotes (4-4).

L'equip suecà, amb moltes baixes, hagué de reforçar-se amb jugadors del segon equip com Miquel i el jove Guillem que ajudaren amb rebots i punts a aconseguir el triomf a Mutxamel.

Al primer quart, com als darrers partits, els de Raül Matoses eixiren a la pista sense molta concentració i amb poca intensitat, i a més l'equip local, animat per un públic que omplia el pavelló, aconseguia amb molt d'encert dominar l'encontre. El resultat ho diu tot: 29-16.

Al segon quart, es millorà tant en defensa com en atac, però l'equip de Mutxamel controlava la reacció suecana que només pogué retallar les diferències al marcador en 10 punts.  Al descans 49-39 (parcial de 20-23).

Després de passar pels vestidors i amb altra mentalitat, els jugadors suecans demostraren que amb "defensa" es poden guanyar partits.  Eixa intensitat feia que ara els jugadors alacantins no anotaren amb facilitat i que l'equip suecà poc a poc s'apropara al marcador:  57-50 minut 8. 60-55  a la fi del quart. (parcial d'11-16).

L'últim quart fou molt emocionant. Així, al minut 4 el resultat era de 62-59; al minut 5 s'aconseguia empatar l'encontre: 62-62, i a falta de 4 minuts per primera vegada es capgirava el marcador: 62-64. Els últims minuts foren d'infart, amb continus canvis de cistella:  64-64, 70-70, 70-72 a falta d'un minut. Un triple dels locals deixava el marcador en 73-72 a falta de 12 segons. Però els suecans aconseguiren anotar a falta de 7 segons (73-74). L'última possessió dels locals acaba en un llançament que no entrà i s'arribà a la fi de l'encontre amb el resultat de 73-74 (parcial de 13-19) En la segona part 24 punts dels locals i 35 els suecans

Jugaren: Jose, Carles, Mihai, Manfred, Joan, Oroval, Benítez, Miquel i Guillem