Aleví
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. HOTELS RH LA VILA  82  - C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET  78

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet no pogué aconseguir una nova victòria a terres alacantines en un partit que es decidí en la pròrroga, i que pogué finalitzar abans en una jugada polèmica a la fi del temps reglamentari.

L'equip suecà, molt minvat per les baixes, intenta controlar el ritme de joc des del principi del partit, amb un gran encert de Jose i Mihai, i amb una bona intensitat defensiva. Així, al minut 5 el resultat era de 8-12, al minut 8, 16-21, però la relaxació dels de Raül Matoses en l'últim minut deixava el marcador en un ajustat 20-21.

Al segon quart els dos equips no estigueren  molt encertats en els seus llançaments, i amb un pobre percentatge en els tirs lliures, s'arribava al descans amb un igualat  33-21.

L'inici del tercer quart fou dominat clarament pels suecans, amb tres triples consecutius de Jose que deixava el marcador al minut 3 amb un 36-41.. El màxim avantatge fou al minut 5 amb un 40-47. Poc a poc els de la Vila retallaren les diferències i aconseguien apropar-se a només 2 punts, després d'un tiple en els últims segons, i deixar el marcador amb un 51-53.

L'últim quart fou molt emocionant, amb domini altern; m. 4: 57-57, m.6 : 59-60, m.9 68-64. I l'últim minut fou d'infart ja que a falta de 7 segons el resultat era de 68-67. Dos tirs lliures encertats per l'equip local deixaven el marcador en 70-67. Després d'un temps mort de l'equip suecà, Jose aconseguia anotar en l'últim segon un triple, amb personal no xiulada i protestada per l'equip suecà, que empatava l'encontre i s'havia de jugar una pròrroga. En el temps afegit de 5 minuts, amb la falta de rotació de la banqueta, i amb jugadors com Joan que no tingueren descans (45 minuts de joc)  no es pogué aconseguir la victòria després d'un gran esforç.

Jugaren: Carles (13) , Jose (31), Joan (7),  Mihai (14),  Miquel (7) , Josep (4) , Adrià,, Benítez (2)