PRESENTACIÓ CLUB BÀSQUET SUECA  TEMPORADA 2019-2020

Presentació
Presentació

El passat diumenge, dia 1 de desembre, es presentaren els equips del Club Bàsquet Sueca i de la seua escola, al pavelló cobert de Sueca.

Els primers en eixir a la pista foren els i les babys i prebenjamins (patrocinat per l’empresa El Nuvolet), rebuts per tota la família del C.B. Sueca. A continuació fou el torn dels dos equips benjamins (intermunicipal i preferent), l'aleví zonal, l'aleví Preferent (patrocinat per l’empresa Clínica i Ortodòncia Laliga), l'infantil zonal, l'infantil preferent (patrocinat per l'empresa Clínica i Ortodòncia Laliga), el cadet  zonal, el cadet preferent (patrocinat per l’empresa Podologia esportiva J.Cardo), el júnior masculí zonal (patrocinat per l’empresa Cafés Hervás ) el júnior masculí preferent (patrocinat per l'empresa Cafés Hervás), el sènior femení (patrocinat per les empreses Pintujoma, Ulises Piga, Dani Soler, Daser i Aula), el sènior masculí zonal (patrocinat per l’empresa Jardins Blau Mar), el sènior masculí preferent (patrocinat per l'empresa Pintulac), el sènior masculí de 1a divisió (patrocinat per les empreses Heura i Fustes Bonet). Quasi 200 xiquets i xiquetes acompanyats pels seus entrenadors i entrenadores.

El moment més emocionant per al públic, que omplia de gom a gom el pavelló cobert de Sueca, fou l’homenatge al MVP del club, Pau Molina Escrivà, que ens dona una lliçó cada setmana tot i animant els equips del nostre club, i especialment el primer equip.

L'acte comptà amb la presència dels representants de les empreses que col·laboren amb el C.B. Sueca, el president de la Federació de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, la regidora d’esports Celia Beltran, els i les regidors/es Pilar Moncho, Salvador Jiménez, Carles Gisbert, Carles Fuster, Alfredo Planells i Sergi Tomàs, i el president del C.B.Sueca, Miquel Furió

A continuació, el president del club, Miquel Furió, la regidora d’esports, Celia Beltrán,  i el president de la FBCV, Salvador Fabregat s'adreçaren al públic assistent per tal de destacar els valors que cada dia intenta inculcar el nostre club, com són l'esforç, la solidaritat, el respecte, la superació i sobretot la inclusió. Un projecte il·lusionant, amb 35 anys d’història, que destaca també pel seu aspecte social i integrador. Es valorà, a més a més, els convenis de tecnificació que signen la FBCV i l'Ajuntament de Sueca en el qual participen cada vegada més xiquets i xiquetes del C.B. Sueca, i els que signa el club suecà amb entitats cíviques i educatives de la nostra ciutat, com col·legis i la Fundació SASM. Finalment es valorà  el paper que juguen les famílies, els entrenadors i la junta directiva que treballen tot l’any perquè el Club Bàsquet Sueca siga un referent per al nostre poble i comarca.

Després de la foto de grup amb tots els equips del club i de l'escola, es repartiren balons i obsequis de les entitats i empreses, Heura, Clínica Laliga, Publival, CaixaBank i Caixa Popular, a tots els xiquets i xiquetes del club.

La jornada finalitzà amb el partit entre els equips de preferent aleví, C.B.Sueca Clínica Laliga i el C.B.Algemesí aleví taronja amb el resultat de 68-26.

Menció especial per al famós animador d'espectacles esportius, Pasqual Navarro, que fou l'encarregat de conduir l'acte amb un gran muntatge de so i música.