Resultats Jornada
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. SUECA HEURA-FUSTES BONET 75 - C.A. MONTEMAR 74

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet guanyà un partit molt emocionant que es decidí en un final d'infart davant un equip molt físic. Una victòria que permet els de Raül Matoses ocupar la cinquena posició empatat amb altres altres 3 equips (Mutxamel, Xàtiva i Benidorm), amb una balanç de 5 victòries i 5 derrotes.

El primer quart s'inicià amb molta igualtat, amb dos equips amb sistemes diferents, amb una defensa més pressiona per part dels suecans, i amb defensa zonal i domini sota els taulers de l'equip alacantí. Al minut 5, el resultat era de 7-7, amb Carles i Jose com anotadors. Al minut 7, el Carolinas s'avançà al marcador 12-15, però la reacció suecana amb triples de Jose i Joan els  permetia aconseguir un parcial de 12-4 i arribar a la fi dels primers 10 minuts amb un clar 24-19.

Al segon quart l'equip suecà baixà la seua intensitat i concentració, la qual cosa fou aprofitada per l'equip visitant que es posà per davant al marcador, al minut 5, amb un 26-28. Foren Mihai i Carles els que amb la seua bona lectura de la defensa del Carolinas, aconseguien penetrar en la zona visitant i tornar l'avantatge als suecans en un minut extraordinari: 34-30. Dos triples dels jugadors visitants trencaren aquesta reacció i deixaren un marcador igualat al descans: 38-38.

L'inici del tercer quart fou de clar domini visitant que imposava el seu joc interior davant un joc ple d'imprecisions dels jugadors suecans. Minut 4: 41-47. Els canvis en la banqueta de l'equip de Raül Matoses, i sobretot l'entrada del jove Guillem Palacios,  (que reforçava l'equip davant les nombroses baixes suecanes i que anotà 10 punts), li donaren un altre ritme a l'encontre, amb més intensitat defensiva, recuperació de pilotes, contraatacs i encert anotador: m 8: 51-53. Un triple de Cristian Benítez i les faltes provocades per Mihai, deixaven el marcador favorable de 60-57.

L'últim quart fou molt emocionant, amb canvis continus al marcador i final d'infart. L'equip suecà mantenia el control del partit en els primers minuts de joc: 66-61 al minut 5 i ampliava l'avantatge al minut 7: 72-65. L'equip visitant, amb més rotació a la banqueta pujà la seua intensitat en defensa i encert en atac, provocant jugades de 2+1 i aconseguint, amb un triple, posar-se per davant a falta d'un minut: 72-74, amb un parcial de 9-0. Animats pel públic que omplia el pavelló de gom a gom, els jugadors suecans reaccionaren, i amb una cistella de Mihai s'empatava l'encontre: 74-74. Una bona defensa suecana i una personal dels visitants permetia a Jose anotar a falta de 5 segons un tir lliure: 75-74. En les darrers segons l'equip visitant intenta guanyar l'encontre amb un llançament  que no entrà en la cistella suecana. Final 75-74 favorable al C.B. Sueca Heura- Fustes Bonet.

Jugaren: Carles Grau (13), Jose (17), Mihai (17), Joan (10), Manfred (5), Guillem (10), Josep Orobal (1), Cristian Benítez (3) i Miquel (2).