Notícies Del Club 21 I 22 De Desembre 2019. Resultats I Horaris

Sènior C

CLUB NOU BÀSQUET. XÀTIVA   88  - C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET  77

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet no pogué començar la segona volta amb victòria, i caigué derrotat en la pista del Xàtiva que sentencià l'encontre en els últims minuts,  gràcies al seu domini sota els taulers i al gran percentatge en el seus llançaments de tir lliure (22 de 25).

El primer quart fou dominat per l'equip de la Costera que controlava el ritme de joc, amb una gran defensa i ràpids contraatacs. Minut 4: 9-2, m7: 20-13. Els jugadors suecans no podien contrarestar aquesta efectivitat i perdien molts balons en atac; Mihai, Joan, Jose i Carles no podien anotar amb facilitat i així s'arribava a la fi dels primers 10 minuts amb el resultat de 27-18.

A l'inic del segon quart es mantenia i s'ampliava l'avantatge dels locals, i així al minut 3 aconseguien una diferència de 13 punts: 31-18. La reacció dels de Raül Matoses vingué des de la defensa, amb més intensitat i encert en els triples. Jose i Joan, ara sí es mostraven més efectius i feien possible que l'equip suecà s'apropara al marcador: m5: 33-26, m8: 39-33, i amb una cistella de Mihai s'arribava al descans amb el resultat de 41-35.

El tercer quart començà com el segon, amb domini local i errades suecanes de concentració: m.3: 46-35. A partit del m.4 canvià totalment el ritme del partit, i eren els suecans els que anaven poc a poc controlant i equilibrant l'encontre: m.4: 48-40, m.6: 54-52, amb 2 minuts increïbles d'efectivitat de Jose, Mihai i Joan, que es mantingué fins la fi del quart: 62-61. Parcial: 21-26.

En els primers minuts de l'últim quart es mantenia la igualtat amb moments de molta emoció en un pavelló ple de gom a gom, amb una nombrosa afició suecana que es desplaçà fins la ciutat de Xàtiva per tal d'animar els jugadors del C.B.Sueca Heura-Fuestes Bonet, que es posaven per davant al marcador al minut  1: 62-63. Els de Xàtiva reaccionaren amb un joc més físic i domini sota els taulers que els permetia aconseguir més possessions i tornar a agafar el control del partit. M.3: 68-63. M.5: 72-68: M. 7: 79-73. Les decisions controvertides dels àrbitres foren protestades pels suecans i l'equip local aprofità els llançaments de les tècniques per sentenciar l'encontre: m.9: 85-75. I a la fi de l'encontre: 88-77.

Jugaren: Carles Grau (8), Jose (25), Mihai (16), Joan (18), Manfred (8), Josep Santamatilde, Guillem (2), Josep Orobal  Cristian Benítez , Miquel i Adrià