resutats
Horaris

1a Divisió Nacional

C.B. SUECA HEURA-FUSTES BONET  76  - C.B. ADESAVI  56

El Club Bàsquet Sueca aconseguí una nova victòria davant l'equip de l'Adesavi de Sant Vicent del Raspeig, en una lliga molt igualada ja que hi ha 5 equips empatats en la quarta posició (els 4 primers juguen la fase d'ascens), amb 7 victòries, i per bàsquet average el suecans ocupen el 5é lloc en el grup B. La propera setmana l'equip entrenat per Raül Matoses juga a la pista del 3r classificat, el C.B. Lucentum d'Alacant.

El partit fou controlat per l'equip suecà des del primer minut, amb una gran defensa pressionant i amb bons percentatges en els llançaments exteriors. Així, al primer quart, amb un destacat Carles Grau (màxim anotador de l'encontre) i un poderós Mihai anotaven amb facilitat, i en 5 minuts deixaven el marcador amb un clar 15-7. El ritme tant en atac com en defensa baixà en el darrers minuts i el parcial fou finalment de 20-13.

Al segon quart, als primers minuts, l'avantatge es mantenia amb intercanvi de cistelles,  m.4: 24-19, i fou a partir d'aquest minut amb un gran encert de Jose i Guille que s'aconseguia una diferència de 16 punts al m.8: 37-21. Els de Sant Vicent del Raspeig no podien parar l'allau de joc suecà, amb domini tant en atac com en defensa i arribaren al descans amb un triple que deixava el marcador amb un 42-28.

A l'inici del tercer quart, els jugadors visitants intentaren reduir les diferències a base de triples, i amb un espectacular 3 de 3 en 2 minuts, s'aprovaven al marcador amb un 42-37 i nou encontre. Després d'un temps mort, l'entrenador suecà ajustà la defensa i intentà que els jugadors suecans tornaren a pujar la intensitat. M.5: 48-42. Poc a poc aquesta intensitat donava els seus fruits i en els 5 minuts següents deixava als visitants en només 2 punts: 53-44.

En l'últim quart es tornà a vore  el millor equip suecà, amb equilibri en defensa i en atac, i amb uns encertats Guille i Mihai s'aconseguia una diferència de 15 punts al minut 2 amb un parcial de 6-0: 59-44. La tímida reacció dels visitants (m.4: 61-58) fou contestada per l'equip suecà, amb rotació dels 11 jugadors de l'equip (sense lesionats), i amb triples de Joan i Josep Santamatilde, la bona defensa de Carles Marín, Miquel i Manfred, amb la direcció de Josep Oroval i Cristian,  s'arribava a la fi de l'encontre amb l'avantatge de 20 punts: 76-56.

Jugaren: Carles Grau (23), Jose (12), Mihai (12), Joan (3), Manfred (3), Guille (13), Josep Santamatilde (5), Miquel (3), Carles Marín (2), Josep Oroval i Cristian