Horaris
COPA SÈNIOR FEMENÍ
C.B.SUECA PINTUJOMA-AULA-DISER-DANI SOLER-ULISES PIGA. 37
C.B. PURESA GV VALÈNCIA 41.
L'equip femení sènior del Club Bàsquet Sueca aconseguí el subcampionat en el trofeu de la copa GOLDEV i faltà molt poc per  poder guanyar en un partit molt disputat, que es decidí en els últims minuts de joc amb un gran encert de les jugadores de València. L'equip entrenat per Berna Blasco va estar acompanyat per una nombrosa afició suecana que es desplaçà.

1a NACIONAL

C.B. JORGE JUAN NOVELDA  51 - C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET 75

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet aconseguí una important victòria en terres alacantines després de perdre, en parit ajornat, a casa davant el líder, el C.B. Ontinent d'Ontinyent, i en què demostra que pot competir contra qualsevol equip de la categoria.
L'encontre davant el C.B. Jorge Juan fou dominant des del primer minut per l'equip suecà que meravellà amb el seu joc ofensiu en els primers sis minuts de joc, i amb una gran defensa que impedia anotar l'equip local. El parcial ho diu tot: 2-20, amb una gran encert de Jose, Joan i Guille.
Al segon quart l'equip entrenat per Raül Matoses mantingué les diferències i poc a poc augmentà la diferència al marcador, amb la força de Mihai i Miquel, i l'encert de Carles Grau. Minut 5: 15-30, per arribar al descans amb la màxima diferència: 23-41.
Al tercer quart l'equip suecà augmentà la seua pressió defensiva, i no es deixà sorprendre per l'equip alacantí, amb l'experiència d'altres partits on es perdé l'avantatge aconseguit i deixà el Jorge Juan amb només 8 punts: m3: 24-48, m.6: 31-49, i a la fi del quart: 31-56, amb un parcial de 8-20.
L'últim quart amb el partit pràcticament sentenciant, baixaren les defenses i els dos equips anotaren amb més facilitat, però eren els suecans els que aconseguien el màxim avantatge de l'encontre a falta de 2 minuts: 42-70. Els de Novelda retallaren les diferències fins arribar al definitiu 51-75.
Jugaren: Carles Grau (12), Jose (15), Mihai (12), Joan (19), Guille (8), Manfred (3), Miquel (4), J. Oroval (2) i Carles Marín.