Cadets
horaris

1a NACIONAL

C.B. CAROLINAS ALACANT 71 - C.B. SUECA HEURA-FUSTES BONET 62

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet perdé en la pista del 2n classificat -el C.B. Carolinas- i que porta 15 victòries consecutives, a un punt del líder, l'Ontinyent. Els suecans competiren fins l'últim minut (en 7 dies ha jugat contra els dos primers classificats)  i demostren cada partit que són un dur rival per als equips que disputaran la lligueta d'ascens a la categoria EBA. Només la falta d'experiència amb molts jugadors joves i la diferència en les faltes personals decidiren un encontre molt disputat.

Al primer quart, els d'Alacant eixiren amb més intensitat i encert a la pista, i al minut 5 el marcador era de 14-5, amb tres triples dels locals. L'equip suecà reaccionà i finalitzà el quart amb el resultat de 19-13.

Al segon quart, amb uns encertats Mihai, Guille i el jove Adrià, s'aconseguia igualar l'encontre, al minut 3: 21-19, i al minut 5: 25-24. Els de Raül Matoses milloraren en tots els aspectes, tant en defensa com en atac i tres triples de Jose deixaven el marcador favorable, al descans, de 34-35.

Al tercer quart, el Carolinas amb una defensa més pressionant recuperava el control del partit, al minut 3: 38-35. Poc a poc, l'equip suecà intentava retrobar el seu joc i al minut 7 l'encontre tornava a estar igualat: 44-43. Als últims tres minuts decisions arbitrals molt protestades per la banqueta suecana, van provocar un parcial favorable als locals de 10-5: 54-48.

Els suecans, a l'últim quart  eixiren molt concentrats i disposats a guanyar l'encontre, amb un Mihai, Jose i Carles molt encertats: m.4: 56-54. Però els locals reaccionaren i amb un criteri diferent en la senyalització de les faltes (15-23) disposaren de més llançaments lliures per tornar a distanciar-se al marcador: m.6: 63-55. M.8: 67-62 i a la fi, amb la falta d'encert, s'arribà al definitiu i màxim avantatge dels locals: 71-62.

Jugaren: Carles Grau (3), Jose (20), Guille (13), Mihai (14), Joan (5), Manfred, Josep Orobal (2), Miquel (3), Carles Marín i Adrià (2).