Sènior A
Horaris

1a DIVISÓ NACIONAL

C.B HEURA-FUSTES BONET  76  - C.B. INNOVA MUTXAMEL  83

El C.B.Sueca Heura-Fustes Bonet no aconseguí guanyar a la pista de les Oliveretes davant un rival directe en la lluita per buscar una millor posició en la lliga de permanència. Els dos equips ocupen la setena posició en la lliga regular. Els suecans no demostraren tot el seu potencial i un mal inici en el tercer quart fou decisiu en un partit que estava igualat.
El primer quart fou molt igualat, amb molt d'encert per part dels dos equips. Així al minut 5 el resultat era d'11-11, al m.8: 19-18, amb triples de Jose i Joan, i la bona actuació de Mihai, que deixava el marcador a la fi del quart en 23-25, però amb la tercera personal de Carles Grau, l'equip hagué d'esforçar-se en la posició de base.
Al segon quart continuà la igualtat: m4: 30-31, m.7: 36-36, i al descans: 43-45. Poca intensitat defensiva i molts punts rebuts pels de Raül Matoses que es mantenien al partit pel bon joc en atac.
L'inici del tercer quart fou decisiu, els jugadors suecans eixiren sense tensió i concentració, la qual cosa fou aprofitada pels de Mutxamel que estigueren molt encertats en els seus llançaments de tres i de dos. El parcial de 0-10 en 3 minuts ho diu tot: 43-56. L'equip suecà reaccionà, amb més intensitat defensiva i retallà les diferències: m.7: 52-57 (parcial de 9-2), i a la fi del quart: 61-68.
Els primers minuts de l'últim quart foren de domini suecà, amb un Joan i Carles molt encertats que permetien mantenir les esperances de victòria: m.2: 66-70, m.5: 69-73, m.7: 73-78.  Però l'equip visitant s'aprofità de les errades suecanes i de la falta de banqueta per faltes personals i les lesions de Manfred i Sergi, i mantingué la diferència fins a la fi de l'encontre: 76-83.

Jugaren: Carles Grau (3), Jose (24), Guille (4), Mihai (24), Joan (16), Manfred (2), Josep Orobal (2), Miquel (1), Josep Santamatilde i Sergi Penadés.