Sèniors
Resultats
Horaris

C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET  82  - C.B HOTELS LA VILA  53

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet es retrobà amb la victòria i se situa en la 8a posició a falta de dues jornades per la finalitzar la lliga classificatòria. L'equip suecà comptava amb moltes baixes per lesió i es reforçà amb jugadors de la pedrera, com Adrià Ortells.

Els primers minuts del primer quart foren dominats per l'equip local amb una gran intensitat defensiva i molt encertats en atac,  i el marcador ho diu tot: 9-0 (m.3). La lesió de Mihai, obligà l'entrenador suecà a fer més rotacions i baixà la pressió (m.8: 14-12), i l'avantatge es reduí a un punt a la fi del quart: 16-15.

Al segon quart, Jose (màxim anotador del partit i autor de 5 triples), marcava les diferències i al minut 4 el resultat era de 25-17. Els de la Vila Joiosa reaccionaren amb més agressivitat i reduïren les diferències a 3 punts: 30-27 al minut 7. En els tres últims minuts amb un Joan espectacular sota els taulers es tornava a ampliar la diferència al marcador: 36-27 al descans.

Al tercer quart fou Carles Grau qui agafà el relleu anotador: m.3 (40-29), m.5 (45-32). Els següents minuts foren d'un gran nivell pel que a fa a l'efectivitat, amb un pavelló ple de gom a gom que presencià el gran moment de Jose, que en 3 minuts aconseguia tres triples consecutius i 14 punts,  i deixava sentenciat l`encontre: 62-37.

A l'últim quart els de Raül Matoses mantingueren l'efectivitat en atac i controlaren el ritme de joc. Fou el moment per a donar descans als jugadors que arrosseguen molèsties i ampliar les diferències al marcador: m.3: 70-44, m6: 70-50, i amb 2 triples de Carles Grau s'arribava a la fi del partit amb el màxim avantatge: 82-53.

Jugaren: Carles Grau (18), Jose (28), Mihai (2), Manfred (12), Joan (6), Josep Orobal (2), Miquel (6), Carles Marín (4) i Adrià (4).