resultats
horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B.MONTEMAR ALACANT  79  - C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET 50

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet acusà les baixes (només comptava amb 5 jugadors del primer equip per lesions, per la qual cosa l'entrenador suecà convocà els jugadors de la pedrera, Luján, Aparici i Martí) i solament pogué aguantar el ritme de joc, amb molta intnesitat, de l'equip local fins l'inici del tercer quart. Els dos equips es jugaven la sisena posició a falta d'un partit perquè finalitze la fase regular de la lliga.

L'equip del Montemar dominà els primers minuts de l'encontre amb una defensa pressionant i encert en els llançaments. Al minut, 4: 7-4, m 7: 15-9. La reacció dels suecans vingué gràcies a l'efectivitat de Jose en els triples i es donava la volta al marcador amb un 16-20 al minut 9. Els d'Alacant aconseguien empatar al darrer minut: 20-20.

Al segon quart els dos equips baixaren la seua intensitat i encert, amb moltes errades sota el tauler i en els llançaments. Minut 5: 25-23, m8: 32-29, i al descans s'arribava amb un 34-31.

El tercer quart fou determinant ja que després d'uns minuts de domini dels de Raül Matoses, amb uns encertats Joan i Carles Grau, s'aconseguia el més difícil, posar-se per davant al marcador: m.3: 34-36. A partit d'aquest minut canvià totalment l'encontre, amb el lògic cansament dels suecans per l'esforç davant un equip més físic i amb més banqueta, i els d'Alacant canviaren la seua defensa més pressionant, tot  i provocant les errades i pèrdues suecanes que deixaven el marcador al minut 7 amb un clar 54-39. I a la fi del quart: 61-39.

A l'últim quart l'equip local amplià la seua diferència al marcador amb un parcial de 18-11 fins el definitiu 79-50. El més important de l'encontre és que els suecans tornaren de terres alacantines sense cap lesionant més.

Jugaren: Jose, Carles Grau, Joan. Carles Marín, Miquel, V. Martí, J.Aparisi i J.Luján.

ALTRES NOTÍCIES

El CB Sueca felicita la jove suecana Anna Teresa Sáiz (amb el número 8) com a campiona de la Minicopa de la Reina.
Anna Teresa milita en l’equip infantil del València Bàsquet. Han guanyat en la final al Girona Spar Citylift.