Sènior femení
Resultats

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. IL·LICITÀ  56  - C.B. SUECA-FUSTES BONET 71

El Club Bàsquet Sueca Fustes Bonet aconseguí una clara victòria davant el C.B. Il·licità, en la primera jornada de lliga de la 1a divisió nacional.

El partit fou dominat pels suecans al pavelló de la Universitat d'Elx, sense públic per les mesures del coronavirus a la ciutat alacantina. Els jugadors de Raūl Matoses demostraren la seua millora i progressió després d'una pretemporada irregular, i donaren una imatge de consistència i equilibri entre el joc interior i des de fora del perímetre de la zona, amb un gran primer quart i una defensa agressiva.

El primer parcial començà amb domini local, 7-5 al minut 4, però els triples de Jose, Carles i Joan, a més de la millora en defensa feren que es capgirara el marcador i s'arribara a la fi del quart amb avantatge suecà: 17-25.

Al segon quart els dos equips no tingueren tant d’encert en els seus llançaments exteriors i baixà el percentatge de l'equip suecà: 14-14. Al descans s’arribà amb el resultat de 31-39.

El tercer quart fou el millor pel que fa a la defensa de l'equip de la Ribera Baixa, que frenà el joc interior dels pivots russos de l’Il·licità. Tant Vicent, Joan, Mihai, Miquel i el jugador Gus, cedit pel Gandia, deixaren ben clar que als d'Elx els anava a costar anotar sota la cistella. El parcial del quart ho diu tot: 9-16.

Al darrer quart, els de la ciutat de les palmeres intentaren retallar les diferències amb llançaments triples i una defensa pressionant, però l’equip suecà demostrà la seua maduresa i controlà en tot moment el ritme de l'encontre fins arribar al,definitiu 56-71

Jugaren: Guille 12, Carles 16, Jose 5, Joan 17, Mihai 6, Vicent 8, Mariano 2, Josep 3, Miquel 2 i Gus.

Equip sènior femení

Victòria del sènior femení CBS Pintujoma - Dani Soler - Daser - Ulises Piga - Aula en la Lliga Goldev davant el CB Barrio del Cristo.