Notícies del club. Jornada 24/10/2020. Resultats i Horaris

Sèniors
Resultats i Horaris

C.B. Sueca-Fustes Bonet 74- C.B. Elx 35

El Pavelló de les Oliveretes, després de quasi 8 mesos, va ser testimoni d’un nou partit de lliga de 1a Nacional. I el públic, amb aforament reduït per les normes sanitàries de la Covid, va gaudir altra vegada del seu equip en un encontre que dominà els 40 minuts i que demostrà en la primera part un gran nivell de joc, tant en atac com en defensa.

Amb aquesta victòria davant el C.B. Elx, el C.B. Sueca-Fustes Bonet és el nou líder de la categoria.

Els primers minuts de joc foren molt igualats, amb alternatives al marcador: minut 4, 7-6. Ina defensa més agressiva dels de Raül Matoses i un gran encert en en els llançaments triples, 4 de Joan, Jose i Carles, canvia el rumb de l'encontre. Així, al minut 5 el resultat era de 13-7 i a la fi del primer quart: 27-15.

Al segon quart, l’equip suecà exhibí el seu joc interior i domini sota els taulers davant un equip que era incapaç d’anotar i parar el bon joc local. El parcial ho diu tot: 22-15. Al descans semblava ja que l’encontre estava decidit:

49-20.

Al tercer quart els dos equips baixaren la intensitat i encert, i a més el joc es veié interromput per una lesió greu d’un jugador visitant. El parcial fou de 9-5.

A l'últim quart, l'entrenador suecà aprofità per fer més rotacions i donar més minuts a tota la banqueta, com els joves Guille i Miquel, el veterà incombustible Vaidas i Gus, cedit pel Gandia. La diferència augmentà, amb un parcial de 16-10, i s’arribà a la fi del partit amb el resultat de 74-35.

Des del C.B. Sueca volem agrair el comportament del públic pel que fa al respecte de les normes sanitàries i protocols contra la pandèmia del coronavirus.

Jugaren: Carles 17, Jose 12, Mihai 6, Vicent 12, Joan 9, Mariano, Guille 2, Vaidas 4, Josep, Miquel 4, Guillem 2 i Gus 6.