Sènior
Horaris

1a NACIONAL

C.B. MONTEMAR ALACANT  57  - C.B. SUECA-FUSTES BONET  70

Nova victòria del C.B. Sueca-Fustes Bonet, 5 de 5, davant el C.B. Montemar, que li permet continuar sent el líder de la competició, igualat amb el C.B. La Vila, però amb millor bàsquet average.

El partit s'inicià amb domini de l'equip alacantí, amb millor encert anotador i balanç defensiu. Així, al minut 5, el resultat era d'11-6. Els de Raül Matoses reaccionaren, amb triples de Jose i Mihai, a més d'un destacat Guille, Al minut 7, els suecans s¡avançren al marcador: 12-13 i mantingueren la diferència a la fi del primer quart: 19-20.

La milloria en el joc suecà es mantingué al segon quart, amb un parcial increïble de  0-13 al minut 6 (19-33) . Esta temporada està veient-se un equip molt compensat i tots els jugadors destaquen per la seua intensitat i maduresa en la pista. Miquel, Joan, i el jove Guillem, amb una gran defensa i encert en atac, permeteren aconseguir un bon avantatge. Els jugadors locals no reaccionaven i els bases suecans dirigiren l'equip fins el 24.41 al descans. El parcial ho diu tot:: 5-21.

El tercer quart fou molt irregular, amb el Montemar intentant retallar les diferències al marcador a base de triples  (3) i els suecans controlant el joc, però amb moltes errades en els llançaments:  33-44 m, 4, El pivot suecà Vicent agafà el relleu anotador, i així al minut 7, el resultat era de 35-49. El parcial en este quart fou de 17-14: 41-55.

El darrer quart fou molt semblant al tercer, i els jugadors locals es posaren a 6 punts al minut 4:  51-57. Mariano i Guille trencaren la sequera anotadora dels suecans, que es tornaven  a distanciar al marcador: m.6: 53-62. Els últims 4 minuts, amb un bàsquet control del suecans i moltes faltes personals dels locals, la diferència al marcador augmentà, i solament un percentatge molt pobre en els llançaments de tir lliure (un 50%), impediren un millor avantatge. Resultat final: 57-70

Jugaren: Carles (7), Jose (10), Josep, Mihai (6), Vicent (11), Joan (11), Guille (14), Mariano (3), Miquel (4), Guillem (4) i Gus.