C.B. CARTAGENA 90 - C.B- SUECA 64

El Club Bàsquet Sueca no pogué mantenir el ritme de joc de l'equip de Cartagena, tercer classificat (amb 8 victòries consecutives), a pesar de jugar un primer quart molt bo, en el qual els dos equips demostraren totes les seus virtuts en atac, amb bona selecció de llançaments triples (3 cada equip) i defenses zonals.: 21-18. En el segon quart els locals pressionaren amb més intensitat i provocaren les contínues errades dels suecans, que no podien parar l'anotació del Cartagena: m.4: 30-20, m.10: 45-28. En la segona part augmentà l'avantatge local, amb contínues rotacions de la banqueta i amb una agressivitat permesa per l'arbitratge que li donava la possibilitat de recuperar balons i provocar personals dels suecans, a més d'acabar molts jugades en contraatac (73-45). Amb el partit sentenciat, els suecans, al darrer quart, intentaren reduir la diferència i donar entrada a tots els jugadors.
Jugaren: Andreu (3), Nardo (9), Raül (11), Gedas (9), Bolufer (8), Javi (1), Bruno (14), Luís (1), Ximo (4), Josep (4) i Carles.