Resulats
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. Sueca-Fustes Bonet 81 - C.B. Jorge Juan Novelda 66.

El C.B.Sueca-Fustes Bonet aconseguí una nova victòria, la novena, davant d’un dels rivals que també lluita per disputar la lligueta d’ascens a EBA. Els suecans són líders del grup b de la 1a divisió nacional i la propera setmana rebran al segon classificat, el C.B. Il·licità.

L’equip entrenat per Raül Matoses va eixir a la pista de les Oliveretes conscient de la importància del partit, molt concentrat des del primer minut. M3m 9-5. M5, empat a 13. Els jugadors suecans augmentaren la intensitat defensiva, amb una zona-pres, i deixaren els alacantins sense possibilitat d’anotar amb facilitat. Una millor banqueta i anotació de  Vicent, Jose, Joan, Guille i Miquel feren possible un arcial que ho diu tot. 11-0 en 5 minuts. 24-13, al primer quart.

Al segon quart, la defensa suecana tornà a asfixiar el joc visitant, i en atac es mantenia l’encert. M.2: 28-13, m.5. 37-17. En els últims minuts, amb cistelles de Carles i Jose, s’aconseguia un parcial de 9-5 i arribar al descans amb un màxim avantatge de 24 punts: 46-22. Una gran primera part, tant en defensa com en atac.

El tercer quart començà amb domini visitant, que intentava retallar les diferències amb atacs ràpids i molt d’encert en els llançaments. M.2 50-29, m.5: 55-38, amb uns bons minuts del jove Guillem. Els jugadors suecans reaccionaren i tornaren a controlar el ritme de joc i parar la reacció del Novelda, amb cistelles de Vicent i José, amb un parcial de 13-12: 68-50.

A l’últim quart, els jugadors visitants buscaren en les faltes personals i amb un joc més dur, trencar la diàmica anotadora dels suecans, que en cap moment deixaren de controlar el ritme de joc i aconseguiren mantenir les difèrencies, amb un bàsquet control i possessions més llargues. M.3: 72-53.

Resultat final: 81-66

Jugaren: Carles 12, Jose 22, Josep, Mihai 2, Vicent 11, Joan 9, Guille, 9, Mariano 4, Guillem 9, Miquel 4, Gus i Vaidas.