Júnior
Horaris

1a Divisió Nacional

C.B.Sueca-Fustes Bonet 68 - C.B. Montemar Alacant 72

El C.B.Sueca-Fustes Bonet perdé davant el C.B. Montemar en el temps afegit, després d’arribar amb empat a 76, a la fi del 4t quart. Un encontre en què els jugadors suecans donaren suport al seu company Carles Grau, lesionat al darrer partit. A més del base de l’equip suecà, també causà baixa el pivot Vicent Santamatilde. L’equip entrenat per Raül Matoses continua líder de la la classificació, empatat a punts el C.B. Il·licità.

L’encontre fou molt emocionat fins l'últim segon, amb 2 equips que demostraren la seua solidesa defensiva, amb domini visitant sota els taulers, amb un jugador que dirigeix dins i fora de l pista, Jorge García, que ha jugat en equips d’Abc i Leb, i que demostrà la seua categoria controlat el ritme del partit i provocant moltes personals, a més de d’estar molt encertat des de la línia de 6’75.

El primer quart s'inicià amb domini suecà, amb Guille jugant de base i anotant. Minut 5: 9-6. Els d'Alacant reaccionaren i es posaren a un punt al minut 8: 12-11. Dos triples de Vaidas servien per a deixar el marcador a la fi del quart amb el resultat de 18-13.

Al segon quart es notà la falta de fluïdesa i encert en atac dels jugadors suecans, que veien com el Montemar els infrigia un parcial de 3-10, al minut 5: 21-23. Fou Joan qui agafà el relleu anotador, a més d'una bona defensa de tot l'equip suecà, per deixar el marcador en empat a  29 al descans de l'encontre.

El tercer quart semblava que era el de la reacció suecana, minut 5: 35-32, però la defensa agressiva sobre els jugadors exteriors suecans que no es traduïa en personals, a més de les pèrdues de balons, feia que fora el Montemar el que se n'anar poc a poc al marcador. Minut 6: 35-38, minut 8: 37-43. I a la fi del quart, 40-48.

L’últim quart, amb una altra mentalitat defensiva i més encert, a més del suport del públic (aforament restringit), feia que la diferència, amb cistelles de Miquel i Guille, es reduïra a 3 punts. Minunt 2: 45-48. Els d'Alacant tornaren a controlar el joc, amb possessions més llargues i amb molt d'encert en els seus llançaments: minut 6: 49-55. I pràcticament amb el partit sentenciat s'arribava amb un clar 56-62 a falta de 40 segons. En eixos moment sorgí la figura del jugador suecà Jose, que provocà una personal amb 3 llançaments i un posterior triple en els últims segons, per empatar a 62-62 a la fi del darrer quart.

Temps afegit de 5 minuts. Els dos equips es jugaven a cara o creu el partit en la pròrroga, i eixiren a la pista amb més concentració els de la Ribera Baixa, (m. 1: 64-62, m.3: 66-67, m. 4: 68-72) però dos atacs sense culminar en cistella dels suecans, foren castigats amb un triple del visitants, que acabaren guanyant l’encontre, 68-72.

Jugaren: Guille (11), Jose (19), Mihai (4), Josep, Joan (18), Vaidas (8), Mariano (2), Miquel (5), Guillem (1), Gus i Adrià.

• El proper partit es disputarà a Sant Vicent del Raspeig, diumenge que ve, a les 12h del matí, davant el C.B. Adesavi.