Infantil
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.D.ADESAVI  67  - C.B SUECA-FUSTES BONET 74

El Club Bàsquet aconseguí una important victòria a Sant Vicent del Raspeig, amb molt de patiment, i on es va fer evident el problema de les lesions de l'equip suecà. Però els de Raül Matoses demostraren que són un equip jove i lluitador, que no es rendeix mai i amb moltes variants de joc. Amb aquesta victòria es manté líder, 1a posició (els suecans són el millor equip de la competició tant en percentatge de punts aconseguits - mitjana de 75- com dels rebuts - mitjana de 58-) que comparteix amb C.B. Il·licità.

El partit començà amb un clar domini dels suecans, 0-6 al minut 3. Els locals reaccionaren tot i aprofitant les errades de l'equip suecà i igulalaren l'encontre al minut 5: 6-6. Les cistelles de Jose i Guille permetien que l'equip local no aconseguira difèrencies majors a la fi del primer parcial :18-16.

El segon quart s'inicià amb un Adesavi més concentrat i encertat, tot i dominant els rebots tant en atac com en defensa. Minut 2: 21-16.  Mihai amb dos cistelles recuperava la igualtat al marcador: 21-20, a més dels triples de Jose, minut 6: 27-26, m.8: 31-31. Però les errades en els llançaments lliures i la pèrdua de balons feren que s'arribara al descans amb un preocupant 41-31, amb un parcial de 10-0 per als locals.

Al tercer quart es mantenia el control del partit per part dels jugadors alacantins que no permetien la reacció dels suecans. Minut 3: 46-36. M.5: 51-39. M.7: 55-46. L'entrenador suecà canvià la defensa i amb una zona 2-3 provocà les errades locals i recuperacions de balons. En atac, els triples de Joan, Vicent i Guille feren que la diferència es quedara en 2 punts al minut 9: 57-55. I que s'arribara a la fi del quart, amb altre triple de Jose, amb empat a 60. El parcial ho diu tot: 5-14 en els tres últims minuts.

L'últim quart fou molt emocionant, però que s'haguera pogut decidir abans amb menys errades en els llançaments de tir lliure dels suecans (2 de 7). La defens suecana i un imparable Guille en atac,  permetia  que al minut 3 el resultat fora de 60-66. Els locals s'aproparen al marcador al minut 8: 67-70, però als dos últims minuts el bàsquet control i les cistelles de Jose i el jove Guillem tornaren la tranquil·litat a l'equip suecà, i una nova victòria: 67-74.

Jugaren: Josep (2), Jose (25), Guille (19), Vicent (10), Mihai (6), Joan (10), Mariano, Miquel, Guillem (2), Gus i Adrià.