Sènior
Horaris

1a Divisió Nacional

C.B SUECA FUSTES BONET  71 -  C.D. MOIXENT  63

El C.B. Sueca-Fustes Bonet aconseguí una nova victòria, davant un equip, els "guerrers" de Moixent,  que intentà donar la sorpresa a la pista de les Oliveretes, amb una gran competitivitat des del primer minut. Els suecans hagueren de recuperar-se d'un mal inici, amb molt de sacrifici i esforç. A falta d'un mes per finalitzar la lliga regular, a l'equip de Raül Matoses li queden sis partits davant equips que també lluiten per quedar entre els 4 primers i disputar la fase d'ascens a EBA. Una setmana més comparteix el lideratge amb l'Il·licità que guanyà al tercer classificat, el Montemar d'Alacant.

El primer quart començà amb gran intensitat per part dels dos equips, molt encertats en els seus llançaments de 3, amb intercanvi de cistelles, i així al minut 3 el resultat era de 9-9 (amb 2 triples de Vicent). Els de Moixent s'aprofitaren dels desajustos defensius dels suecans, i es posaren per davant al marcador al minut 5 (12-17). El màxim anotador de l'encontre, Jose amb 32 punts, respongué amb 2 triples i retornà la igualtat a l'electrònic. m.8 : 19-19. En els 2 últims minuts, els visitants pujaren la intensitat defensiva i amb una gran efectivitat en els tirs lliures i contraatacs aconseguiren un parcial de 0-8: 19-27.

Al segon quart, els suecans intentaren retallar les diferències però, amb un bàsquet control i esgotant les possessions fins els últims segons, l'equip visitant aconseguia arribar al descans amb l'avantatge de 7 punts, 34-41.

El tercer quart s'inicià sense molts canvis en la dinàmica del joc, amb un Guille més incisiu en la zona visitant que permeté al minut 5, apropar-se al marcador: 42-45. la reacció visitant es produí a continuació, tot i aprofitant els llançaments de tir lliure. M.8: 44-51. Després d'un temps mort, els de Raül Matoses eixiren a la pista amb una altra mentalitat, amb més concentració en defensa (una de les virtuts de l'equip suecà), i l'encert de Jose. A la fi del quart: 49-51 (parcial de 15-10)

L'últim quart fou molt emocionant, amb Jose, Joan i Vicent molt encertats, amb un nivell defensiu més intens de l'equip suecà, que es mantingué fins a la fi de l'encontre: m3. 54-56. M.6: 64-59. M.8: 64-61. I en els dos últims minuts, amb cistelles de Mihai, Mariano i Jose s'arribava al resultat final de 71-63. La diferència entre la primera part i la segona ho diu tot: 34-41 i 37-22

Jugaren: Josep (1), Jose (32), Guille (7), Mihai (5), Vicent (19), Joan (4), Mariano (2), Guillem (1), Vaidas i Gus.