Marina i Júlia

CLUB BÀSQUET SUECA

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. INNOVA MUTXAMEL  77   - C.B. SUECA-FUSTES BONET  57

El C.B Sueca-Fustes Bonet no pogué guanyar a la pista del C.B. Innova Mutxamel, un dels equips que està aconseguint bons resultats en esta segona volta de la lliga, amb sis victòries consecutives. L'equip suecà anà de més a menys i notà en excés les baixes que li impediren reaccionar en la segona part.

El primer quart fou dominat pels suecans, amb una bona defensa i encert en atac. Amb parcials de 0-5 (m.2), 6-11(m.6). Amb un esperançador 12-16, s'arribava a la fi dels primers 10 minuts de joc, amb un encertat Mihai, tant en defensa com en atac.

A l'inici del segon quart, el ritme de joc el controlava l'equip entrenat per Raül Matoses, amb un 15-19 al dos minuts de joc. A partir d'aquest moment, l'encontre canvià totalment. Els locals pujaren la seua intensitat defensiva i encert en atac. Les decisions arbitrals començaren a ser discutides pels jugadors i la banqueta suecana, i foren castigats amb contínues tècniques que tragueren del partit els joves jugados de la Ribera Baixa (fins a 4 en foren assenyalades). El parcial ho diu tot, m.8 : 32-22 (17-3). Al descans el resultat era de 36-26.

Al tercer quart, els de Mutxamel se n'anaren en el marcador amb l'encert en els seus llançaments de 3 (11 en tot el partit). I així, al minut 4, amb 3 triples consecutius, la diferència era de 17 punts (47-30).

Els intents de retallar les diferències per part de l'equip suecà acabaven amb falta personal i/o tècnica, i l'equip local aconseguia la màxima diferència a la fi del quart: 58-38.

A l'últim quart l'entrenador suecà donà descans als jugadors que arrosseguen molèsties, tot i pensant en els últims 5 partits que ha de disputar en les 3 pròximes setmanes. I com a nota positiva hem de destacar el debut en 1a nacional de Natxo Sanz, jugador de l'equip júnior del C.B. Sueca. Els joves de la pedrera aprofitaren els seus minuts per empatar l'últim parcial a 19, i deixar el marcador en 77-57

Jugaren:Guille (11), Jose (5), Josep (4), Mihai (14), Vicent (8), Joan (4), Mariano (4), Miquel (6), Gus (3) i Natxo

ÚLTIMA HORA: PARTIT JUGAT dimarts dia 27  A XÀTIVA: NOU BÀSQUET XATIVA  63  - C,B SUECA-FUSTES BONET 65. (El partit correspon a la primera  volta ajornat per la COVID).

ALTRES NOTÍCIES

Les jugadores del CB Sueca, Marina Lletí i Júlia Burguera, han completat el primer entrenament al que han sigut convocades per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. per a formar part de la Preselecció Aleví Femenina.
En cada concentració l´equip tècnic de la federació anirà descartant jugadores fins a completar el llistat definitiu. La pròxima convocatòria serà el 9 de maig a Castelló, i així fins completartota la preparació de cara a disputar el Campionat d´Espanya que se celebra a finals de juny a San Fernando, Cadis.

Tot i tindre només 12 anys, les dos compten amb una llarga trajectòria al CBS i el seu esforç, el dels seus entrenadors i del club, s´ha vist ara recompensat amb esta convocatòria.Enhorabona!