Sènior Femení
Horaris

Fase d’ascens  lliga autonòmica infantil

C.B. SUECA-CLÍNICA LALIGA 65- C.B DÉNIA 51

El C.B.Sueca-Clínica Laliga aconseguí superar l’eliminatòria de semifinals, a doble partit, davant el C.B.Dénia, i tindrà com a rival en la final el C.B.Maristes de València.

El partit disputat dissabte a terres alacantines fou molt disputat, però els d’Alacant acabaren imposant-se per 6/ 69-63.

El partit de tornada es disputà vint-i-quatre hores més tard al pavelló de les Oliveretes, amb un gran ambient, on les dos aficions no pararen d’animar al llarg Dr l’encontre.

Als primers minuts els dos equips no eren capaços de distanciar-se al marcador. 14-14, al primer quart. Descans. 27-21.

Poc a poc, amb una gran intensitat defensiva, els joves jugadors suecans entrenats per Javi Ortells, anul·laren el gran joc interior del Dénia, amb recuperacions de balons i ràpids contraatacs. Parcials: 52-35 i final 65-51.

Fase d’ascens lliga autonòmica aleví

C.B.SUECA-CLÍNICA LALIGA 62 - C.B. CALP 51

Les jugadores i jugadors de l’equip aleví no pogueren superar la fase eliminatòria de semifinals, i per molt poc (3 punts)no jugaran la final després d’un gran partit a les Oliveretes, ple de gom a gom i amb molta afició desplaçada des de Calp.

En el partit d’anada, disputat divendres a Calp, els alacantins guanyaren 55-42.

L’equip suecà jugarà el partit pel tercer lloc davant el Castelló, i el guanyador pujarà a la lliga autonòmica.

Fase d’ascens lliga preferent aleví

C.B. SUECA- TALLERES AUTOAVENIDA 63- C.B. VALÈNCIA BÀSQUET 35

Partit de tornada: 62-76

Classificats per a quarts de final.

EQUIP SÈNIOR FEMENÍ

• El passat cap de setmana, el C.B. Sueca sènior femení disputà el torneig Alqueria del Baàsquet. Guanyaren tots els partits, i en la final la victòria fou davant el C.B Eliseo Vidal per 33-34. Cal destacar que la jugadora Marta Navarro aconseguí el trofeu de màxima anotadora en els llançaments triples.

SÈNIOR PREFERENT MASCULÍ

Finalitza la temporada per al C.B. Sueca Pintulac, amb una nova victòria, davant el C. B. Silla, que li permet aconseguir la segona posició del grup de permanència, amb solament  tres derrotes. Els joves del segon equip quedaren a una victòria de jugar la fase d’ascens i han contribuït també al llarg de la temporada a reforçar el primer equip, un dels objectius del club.